SNP-chodník-rozkopaný

Zodpovednosť za riešenie: Sečovce

Neriešený
meno
Veronika Golierová 27. júla 2020

Dobrý deň
Na prvých troch fotografiach su chodníky na ulici SNP (smer Zbehňov) v aktuálnom stave, a na ostatných ako naše chodníky vyzerali. Píšem za celú ulicu, že po tomto sa chodiť nedá! Chodníky neboli nikdy riešene ako ani obrubníky ani priekopy pri ceste.
Naše chodníky sú nielen znečistené, ale aj vo veľmi zlom stave o obrubníkoch ani nehovorím. Pred niekoľkými mesiacmi sa tu kopalo odvtedy je to v takom to stave ešte v horšom v akom to bolo predtým. Občania na ul. Dargovškých hrdinov majú nové chodniky už niekoľko rokov, občania na ul. Plechotická majú nový asfaltový chodník a aj na našej ulici žijú ľudia ktorý chodia pešo a preto žiadam pána primátora o zváženie riešenia tohto dlhodobého problému. Ďakujem

20. október 2020

Pavol Bejda

Dobrý deň
chcem vyjadriť podporu obom príspevkom z tohto roku 2020 k havarijnému stavu chodníkov na ulici SNP. Sám som na to touto formou upozornil neraz. Dokonca sme odovzdali na mestkom úrade peticiu ktorá je už určite zapadnutá prachom a do dnešného dňa sa z úradu nikto neunúval odpovedať vyše 180 občanom mesta žijúcich na ulici SNP ktorý svojim podpisom vyjadrili požiadavku na opravu chodníkov. Ako si máme vysvetliť, ten nezáujem MU o bezpečnosť na našej ulici? Teraz sme nezaujímavý, iba počas volieb do mestkého zastupiteľstva, zdá sa!
Pavol Bejda

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.