Parkovisko Šafárikova

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
JanaN 07. októbra 2014

Dobry vecer, ako som sa na okruhlych stoloch dozvedela, mesto dalo v minulosti vypracovat niekolko variant parkoviska pri autobusovej stanici. Mohla by som vediet, co sa tam deje teraz? Nemam pocit, ze by sa postupovalo podla nejakeho projektu, len si tam ´znama´ senecka stavebna firma vydlazdila kus parkoviska. Ako mienite riesit tuto situaciu? To su uz vypracovane projekty odlozene v sufliku? Obyvatelia blizkych domov dufali, ze by sa konecne mohla rozsirit cesta a urobit chodnik a zaroven urobit protipovodnove opatrenia, kedze domy v okoli su neustale vytapane.

10. október 2014

Augustín

Znefunkčnením časti parkoviska sa stalo, že už teraz nestačí. Ľudia si zvykli tam odparkovať na celý deň a pokračovať ďalej autobusom. Stavba parkoviska nie je nijako označená - kedy začala a kedy skončí?
10. október 2014

Robino

Parkovisko si buduje pre svoje potreby firma Stav-color, na zatial mestskom pozemku. Potrebuju deklarovat parkovacie miesta, aby mohli skolaudovat budovu na rohu Kratkej ulice. Tam nemaju ziadne parkovisko. Nebolo vypisane ziadne vyberove konanie na zhotovitela, ziadne stavebne konanie, stavba nie je oznacena.
http://www.senec.sk/index.php?menu_id=1569
http://www.senec.sk/index.php?menu_id=867
13. október 2014

Odpoveď samosprávy

V sucasnej dobe prebieha vystavba 1.etapy parkovacich miest na Safarikovej ulici,ktore je v plane na realizaciu na tento rok. Sucastou budovania parkovacich miest bude aj riesenie odvodnenie celej plochy ,ktora sa cez ulicne vpuste kanalizacnym potrubim napoji na dazdovu kanalizaciu.Co sa tyka urcenia jedneho z variantnych rieseni navrhov parkovacich miest tak tie boli predlozene na zasadnutie komisie vystavby dna 8.7.2014,ktora vybrala realizovanu alternativu. Budovania parkoviska prebieha na naklady firmy, a po ich dokonceni ostanu nadalej v majetku mesta /a budu sluzit verejnosti/ pricom vyclenene financne prostriedky z rozpoctu mesta na tento ucel bude mozne vyuzit na zabezpecenie dalsich potrebnych uloh na uzemi mesta.

Czere Karol vystavba
14. október 2014

Robino2

Ked je to skutocne tak, potom nech vsetci navstevnici prevadzok v tejto budove parkuje na tomto parkovisku hlavne nasi romsky spoluobcania ktory navstevuju kasino a robia bordel na celu ulicu a svojimi autami zaberaju vsetky parkovacie miesta a aj celu sirku ulice.
14. október 2014

Milos T.

Hazardne hry, automaty, drogy, prostitutky, bezdomovci. to je to, co toto mesto potrebuje najvaaaac :-).
17. október 2014

igor.k.

Položme si otázku, prečo sa pri nedostatku park. miest neriašia vozidlá, ktoré sú zjavne bez pohybu a zaberajú miesto, vid autu na parkovisku pri autobusovej stanici..
17. október 2014

zuzula

Asi preto, ze ich zatial nikto nenahlasil, ci?
17. október 2014

igor.k.

..idem na to.. :D
02. júl 2019

Sencan

Zobrazil sa mi stary podnet a uprimne - nevychadzam z udivu. Takze si to podme zosumarizovat - zakon vyzaduje, aby pocas vystavby deklaroval stavebnik isty pocet parkovacich miest - vlastnych, alebo prenajatych. Takze Stavcolor si "vypozical" parkovacie miesta na metskom pozemku, ktore udajne vybuduje na vlastne naklady a budu "sluzit verejnosti".
To je sice pekne, ale stale mi unika, kde teda parkuju zamestnanci a navstevnici budovy, ktoru Stavcolor postavil - vlastne bez parkovacich miest.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania