Znečisťovanie verejného priestranstva

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Uzavretý
meno
Janka Janíková 03. novembra 2018

Vo štvrtok na Dušičky som na Mierovom námestí zažila pri svojej prechádzke mestom zažila nepríjemnú vec.V parku pri Morovom stĺpe sa už od leta zdržiavajú pofidérne indivíduá.Obsadzujú dve lavičky.Na jednej lavičke sedia,pri ďalšej majú opretý bicykel a vyhnali v podstate odtiaľ slušných ľudí,ktorým je nepríjemné sa v ich blízkosti zdržiavať.To by ešte nevadilo veď lavičiek je tam dosť ale dnes som videla ako sa jeden z tých chlapov zdvihol,prešiel poza lavičku ku kríkom a za bieleho dňa,popoludní keď sa v meste zdržiava najviac ľudí aj s deťmi,začal vykonávať malú potrebu.Bolo mi veľmi nepríjemné tadiaľ prejsť.Z druhej lavičky sa zdvihol ďalší chlap a bol tak opitý,že nevládal stáť na nohách.Nebolo by od veci keby tadiaľ viackrát za deň prešli policajti a zjednali nápravu.Je to nechutné !

05. november 2018

Odpoveď samosprávy

Tento nežiaduci jav sa opakuje v rôznych častiach mesta a rieši sa spravidla okamžitým zásahom Mestskej polície, ktorú treba v danej veci kontaktovať v aktuálnom čase. Žiaľ, po skúsenostiach vieme, že aj napriek týmto zásahom sa situácia v iných miestach opakuje.

mesto Senec
30. január 2019

Laco

Moj zazitok noekedy z konca roku 2018: proli umelej ladovej ploche moči oprety o strom totalne ozraty chlap (kamarati posedavaju na lavicke). Fuj. Nie su na namesti kamery?
11. jún 2019

Milan

Tento jav sa opakuje neustale, tu naozaj nevie mesto nic zabezpecit samostatne, to za co je platene danami? Dnes som videl prechadzajuce auto mestskej policie popri tomto mieste, uvedene osoby popijajuce alkohol na lavickach, ani sa len nepristavili.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania