Odstránenie stavby - nedodržaný termín

Zodpovednosť za riešenie: Senica

V riešení
meno
tibor 05. augusta 2015

Právoplatné rozhodnutie na odstránenie stavby " Kultúrne centrum " v Sotinnej s termínom ukončenia búracích prác do 31.12.2014 ! Do dnešného dňa však práce nie sú ukončené a ak vôbec pokračujú, tak len veľmi pomaly.....
Čo na to poviete... a však, iba ak viete ?

05. august 2015

Odpoveď samosprávy

Na základe žiadosti spoločnosti STAVOIMPEX Holíč bol termín pre odstránenie predmetnej stavby stavebným úradom predĺžený do 30.09.2015.

Ing. Ivan Nosko, Spoločný obecný úrad
05. august 2015

tibor

...tak by to asi malo byť vyznačené aj na stavenisku, nie náhodou ?
07. október 2015

tibor

...je po 30.9.2015, dá sa povedať, že stavba je odstránená, na pozemku je však stavebný materiál, technika, oplotenie aj strážna služba, aký je teraz režim na tomto pozemku, bol snáď stanovený nový termín na celkové vypratanie stavebného materiálu alebo to tu ostane ohradená skládka ???
29. február 2016

tibor

Dozvedia so občania Senice, aký je aktuálny stav staveniska " Kultúrneho centra ", technika je preč, strážna služba tiež a stavebný materiál je na mieste??? Aký bude ďalší postup zodpovedných a zainteresovaných ???
21. júl 2016

Tibor Čajka

Stavenisko - smetisko

Už pretieklo veľa vody a výsledok ...nič moc, alebo vďaka aj za to, čo sa stalo zo stavbou...zostala skládka stavebného materiálu a stavebnej drte...a čo bude ďalej ?????
21. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Na základe vyjadrenia konateľa spoločnosti STAVOIMPEX Holíč, stavebný odpad bude odvezený v priebehu nasledujúcich týždňov a betónové panely uložené na pozemku budú použité v nasledujúcej výstavbe.

Ing. Ivan Nosko, Spoločný obecný úrad Senica

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania