Železničná-skládka zeleného odpadu

Zodpovednosť za riešenie: Senica

V riešení
meno
Tibor Čajka 21. júla 2020

Je až neuveriteľné, čo si niektorí spoluobčania dovolia ...Na železničnej ulici v priekope cez cestu oproti RD č.140 vzniká od jara sklá zeleného odpadu , posekanej trávy, odrezkov konárov a okrasných drevín. Do prvého kosenia trávy to nebolo takmer vidie, až to traktor kosením trocha narušil a po niekoľkých málo dňoch pribudol další balík konárov a zelene. Myslím,že pôvod sa dá ľahko identifikovať podľa odpadu !!! Je to hnus od dotyčných spoluobčanov voči nám všetkým.Môžete sa hanbiť vážený pôvodca !!!

21. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet bude pridelený na riešenie policajtovi MsP ako priestupok podľa zákona č. 79/2015 Z.z. o odpadoch, ktorý má pridelený tento rajón a podľa výsledku objasňovania bude vec následne ukončená.

Mgr. Jaroslav Pecha, Náčelník MsP Senica
25. júl 2020

Tibor Čajka

Pravdepodobne aj rajónový príslušník MsP má dovolenku...za týždeň žiaden výsledok a dnes v rámci soboty znova prírastok suchých konárov na skládke ...
28. júl 2020

Tibor Čajka

...no a pár konárikov z čerešne pribudlo aj v nedeľu 26.7.2020.....
14. august 2020

Tibor Čajka

Zaujímavý postup v riešení , ...v pondelok bola skládka z časti zlikvidovaná a konáre premiestnené na druhú stranu ,okraj cesty k rodinnému domu, znečisťovateľ nemá dosť miesta na svojom vlastnom pozemku ???...no a po štyroch dňoch sa na pôvodnom mieste objavil znovu zelený odpad...!!! je toto normálne ???... asi bol postih minimálny alebo žiadny !!! Mimochodom aj majitelia o dva -tri domy vedľa si zvykli sypať pokosenú trávu z kosačky do priekopy oproti svojím domom na verejný priestor !!!...to si asi pri riešení zodpovedný nevšimol !!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.