Radničné námestie- nadmerne teplo v MS

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý
meno
Marek 23. júna 2021

Dobrý deň prajem,
neviem kde presne sa obrátiť, preto píšem sem - adresa je neplatná. Na fotografii je teplomer ukazujúci teplotu 28,5°C v šatni jednej MŠ. V triede školy je ešte teplejšie. Pri takejto teplote nie je možné normálne fungovať. Nechcem písať kde, no môj obdiv patrí všetkým zamestnancom a najmä deťom v týchto podmienkach. Chcel by som skôr apelovať týmto podnetom na správu Mesta, ktoré vyčleňuje množstvo prostriedkov na množstvo prospešných, dobrých a správnych vecí, mnohé z nich pre zdravie jeho obyvateľov. Bolo by možno vhodné zabezpečiť aspoň po dobou týchto horúcich dní ventilátory, ktoré by mohli byť umiestnené v triedach na bezpečnom mieste. Teplotu ventilátor priamo nezníži, avšak zabezpečí aspoň prúdenie vzduchu, čo môže uľahčiť priebeh vých. - vzdel. procesu. Ďakujem

08. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Áno, žiaľ v súčasnosti je cítiť vysoké denné teploty aj v budovách materských škôl. Zabezpečujeme pravidelné vetranie a pristúpilo sa aj k zakúpeniu ventilátorov do tried. S pozdravom

JUDr. Romaňáková
13. júl 2021

Marek

V tychto teplotach vetranie a teda pustanie horuceho vzduchu od urcitej hodiny do tried teplotu v triedach neznizi, ale zvysi. Da sa o tom presvedcit stale ked clovek pride do skolskych priesotorov po 15-tej.
Na margo zakupenia ventilatorov - v MS ktoru momentalne navstevuje moja dcera zatial ventilatory nie su. V akych zariadeniach uz su instalovane? Viete informovat v akom pocte a kde boli umiestnene? Dakujem.
16. júl 2021

Anna Uhrová

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

Pavla Rachelová
[email protected]
17. august 2021

Marek

Do dnesneho dna nebola poskytnuta zaidna odpoved.
Je mozne odpovedat na moju otazku a informovat verejnost konkretne o kupe mnozstva ventilatorov a kde boli umiestnene? Dakujem.
19. august 2021

Anna Uhrová

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

Pavla Rachelová
[email protected]
29. september 2021

Marek

Dobry den,
do dnesneho dna nebola poskytnuta z vasej strany ziadna odpoved.
Je mozne odpovedat na moju otazku z 13. jula a informovat verejnost konkretne o kupe mnozstva ventilatorov a kde boli umiestnene? Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania