Gaštanová-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení
meno
Marek 19. augusta 2021

Dobrý deň,
navrhujem rozšíriť množstvo parkovacích miest ich "pokračovaním" v smere k zákrute, nakoľko sa parkovanie stáva čoraz komplikovanejšie. Je obmedzený aj pohyb servisných vozidiel Brantner a Mepos, ako aj iných zásobovacích vozidiel v zákrute pri smetných kontajneroch.

08. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na Tarči všeobecne evidujeme nedostatok parkovacích miest a problémový prejazd ulicami v tzv. slimákoch. Je snahou mesta aby sme postupe zrekonštruovali všetky tieto ulice. Verím, že po realizácii parkoviska na Javorovej ulici postupne zrealizujeme parkovacie miesta aj v iných uliciach, vrátane Gaštanovej.

S pozdravom

Ing. Milan Mucha
vedúci oddelenia výstavby a dopravy, ŠFRB
Mestský úrad Spišská Nová Ves
Štefánikovo námestie 1
052 75 Spišská Nová Ves
---------------------------------------------------
tel.: 053/4152332
mobil: 0917 127 750
email.: [email protected]
16. september 2021

Marek

Dobrý deň,
Ďakujem za odpoveď. Verím že sa pri rekonštrukcii, ku ktorej tiež pevne verím že dôjde, bude zohľadňovať aktuálny stav parkoviska. Nie som dopravný odborník, ale na Gaštanovej by v značnej miere riešilo situáciu šikmé státie vozidiel. A to aj tam, kde je momentálne nepochopiteľné pozdĺžne státie. Ušetrilo, resp. prinieslo by to mnoho nových parkovacích miest. Neviem aká bude realita, ale kým sa to naozaj začne, je nutné namaľovať parkovacie čiary o ktoré žiadam od r. 2018, a ktorých realizácia sa presúva z rok na rok. Je potrebné si uvedomiť, že vozidlá si už v plnom prúde parkujú na zeleni, ktorá je už poničená, a že vo večerných hodinách je problém zaparkovať, keďže niektorým je to jedno. Aj k dnešnému dňu stojí jedno auto už takmer týždeň takým spôsobom, že zaberá dve parkovacie miesta. Toto sa deje každý jeden deň Dokedy ešte? Ďakujem pekne.
09. jún 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
09. jún 2023

Anna Uhrová

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania