Jiřího Wolkera-vandalizmus-nicenie ihriska

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení
meno
Martin Sykora 25. apríla 2023

Dobry den prajem prosime o naliehave riesenie problemu na novom ihrisku rodinka na sidlisku mier.Ako vsetci vieme nedavno sa otvorilo nove ihrisko.Kazdy vie kolko to stalo namahy,vybavovania,potu robotnikov ktori tam makali od skoreho rana.Bohuzial neprisposobivy obcania nam ho zacali ničit (8 ludi na hojdačke) ,vykaly v podpalubi lode a pod.Nie je mi to jedno aby sa toto krasne ihrisko v priebehu blizkej doby zničilo.Nechapem načo je tam ta kamera.Prosime o skore riešenie problemu!!Mozno by pomohlo vybudovanie noveho ihriska na Vilčurni.Ohladom tohto problemu bola velka diskusia na fb stranke sidliska mier,prosim rieste to,nech toto krasne ihrisko sluzi dlhe roky

26. apríl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Policajti Mestskej polície Spišská Nová Ves aj na základe vášho podnetu budú vykonávať prevažne v čase priaznivých poveternostných podmienok zvýšený výkon hliadkových služieb v lokalitách detských ihrísk na sídlisku Mier v Spišskej Novej Vsi. Zvýšená pozornosť bude venovaná aj zo strany pracovníkov kamerového systému za účelom zistenia nedostatkov. Riešenie zistených nedostatkov a porušovanie zákonných ustanovení so zameraním sa na vzťah k verejnému priestranstvu, verejnému poriadku aj požívaniu alkoholických nápojov na verejnosti bude riešené v kompetencii mestskej polície. Za účelom predchádzania nežiadúcich udalostí na detských ihriskách bude výkon služby posilnený aj zo strany občianskej stráže.
Aby sa predchádzalo poškodzovaniu detského ihriska a zariadení je potrebné nezákonný skutkový stav bezodkladne oznámiť na t. č. 159 (mestská polícia) a policajti bezodkladne zjednajú nápravu. Oznamovateľ udalosti na mestskú políciu zostáva v anonymite.

Mgr. Ľubomír Chroust
Náčelník
Mestská polícia Spišská Nová Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania