Hromadenie vody na parkovisku

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Neriešený
meno
Filip 22. novembra 2015

Na parkovisku za budovou potravin, ktoré sú oproti mestskej plavárni, sa neustále hromadí voda aj pri slabšom daždi. Voda neodteká a vždy trvá niekoľko dní kým vyschne. Niekedy siaha až ku vchodu bytovky.
Normálne by to nevadilo, ale na tom mieste sa parkuje, a keďže je voda miestami hlboká viac ako 5 cm, človek má zakaždým premočené topánky. Navyše v zime sa ľahko tvorí ľad, čo len zbytočne zvyšuje riziko úrazu.
Čo s tým mienite robiť?

09. december 2015

M S

Prečo ostal podnet neriešený? Riziko úrazu mesto asi nezaujíma...
10. december 2015

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

ak zodpovedný subjekt (samospráva, iná inštitúcia) do 14 dní od zaslania podnetu neodpovie, aspoň vo forme že podnet registruje, tak náš systém tento podnet automaticky označí za neriešený. V prípade, že sa odpoveď pri podnete časom objaví, tak sa jeho status zmení.

S pozdravom,

Jakub Kmeť
[email protected]
12. január 2016

Odpoveď samosprávy


Táto plocha bola zrejme v minulosti navrhnutá a zrealizovaná ako prístup k bytovému domu a priestranstvo pred obchodnou prevádzkou. Parkovanie na tejto ploche je v súčasnosti tolerované napriek tomu, že táto plocha nie je oficiálnym parkoviskom. Odvodnenie tejto plochy by si vyžiadalo nemalé finančné prostriedky, ktoré momentálne aj vzhľadom na iné priority nevieme na tento účel vyčleniť. Pre bezproblémové parkovanie je možné využiť parkovisko pri športovej hale.

Mesto Spišská Nová Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania