Plynová tyč

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 22. novembra 2012

Táto plynová tyč je už v takomto stave cca 1 rok. Každý okolo nej len prechádza, a hlavne deti sa s ňou hrajú a ťahajú ju preč, dávajú ju na cestu, a tak je problém aj prejsť autom okolo, a deti si ani neuvedomujú, že pod sebou majú plyn. Stačilo by to zabetónovať a bol by pokoj.

10. december 2012

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet.

Preposlali sme ho majiteľovi objektu a to SPP s presnou lokalizáciou.
Zatiaľ sme neobdržali odpoveď. Po obdržaní stanoviska SPP Vás budeme ďalej informovať.

kancelária primátora, MsÚ, SNV


Odpoveď SPP:

Vážený zákazník,
oznamujeme Vám, že po doplnení informácií ohľadom poškodenej plynovej tyče, nachádzajúcej sa v Spišskej Novej Vsi, časť Novoveská Huta, ulica Horská pri rodinnom dome - bola Vaša e-mailová požiadavka postúpená kompetentnému útvaru našej spoločnosti.
V prípade ďalších otázok nás prosím kontaktujte telefonicky v pracovných dňoch 07.00 – 20.00 hod na čísle 0850 111 363, alebo e-mailom na adrese [email protected], resp. faxom na čísle 02/5869 9000.
11. december 2012

Majo

Druhá takáto tyč leží na parkovisku pri bývalom okresnom súde.
08. január 2013

Odkaz pre starostu SNV

Aktualizácia podnetu od SPP:

Sťažnosť adresovaná spoločnosti Slovenský plynárenský priemysel, a.s. bola dňa 27.12.2012 postúpená k vybaveniu spoločnosti SPP – distribúcia, a.s., na referát pre sťažnosti a reklamácie. Spoločnosť SPP – distribúcia, a.s. je prevádzkovateľom distribučnej plynárenskej siete na území Slovenskej republiky. Podnet evidujeme pod číslom 2012001250.

Predmetom sťažnosti bolo poškodenie orientačného stĺpika v Spišskej Novej Vsi v časti Novoveská Huta, na Horskej ulici pri rodinnom dome.

Dovoľujeme si Vás informovať, že na základe Vášho upozornenia bude zrealizovaný výjazd pracovníkov našej spoločnosti za účelom preverenia stavu a stanovenia spôsobu opravy. V prípade, že to bude možné, oprava bude následne zrealizovaná, alebo bude zaradená do plánu opráv.

SPP - distribúcia, a.s. Vám, aj občanom Vášho mesta, touto cestou ďakuje za upozornenie na poškodenie nášho zariadenia a za prípadné vzniknuté nepríjemnosti sa ospravedlňuje. Veríme, že v budúcnosti budete spokojní s úrovňou nami poskytovaných služieb.
08. júl 2013

Odkaz pre starostu SNV

Dobrý deň. Orientačný stĺpik plynovodu bol opätovne osadený. Viď priložené foto zo dňa 3. 7. 2013.

Mesto Spišská Nová Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania