Ulica Za Hornádom, prístup k MŠ

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Slavomira Britanakova 08. februára 2013

Aj v týchto dňoch v Spišskej Novej Vsi nasnežilo. Chápem, že v kritických situáciách je potrebné odpratať sneh z hlavných ulíc, ale čo potom? Nie je možné, aby postupne boli odhrnuté aj vedľajšie a slepé ulice? Jenou z nich je aj ulica Za Hornádom (za hygienou, príjazdová cesta k MŠ). Myslím, že keď je možné, aby bola odhrnutá ulica Šoltésovej, tak príjazd k MŠ a bytovkám, kde bývajú poväčšine starí ľudia by nemusel byť problémom. Tak, ako už spomínali iní spoluobčania, nejedná sa len o odpratanie snehu, ale aj o uľahčenie príjazdu smetiarom, hasičom alebo RZP. Musíme stále čakať, až kým sa niečo stane???

ĎAKUJEM

08. február 2013

Anna Uhrová

Vzhľadom k mimoriadnej poveternostnej situácii, a s tým súvisiacimi problémami, sme podnet uverejnili bez sprievodnej fotografie.

Dovoľujeme si však upozorniť občanov, že pre nahlásenie je potrebné k podnetu priložiť aspoň jednu fotografiu jeho aktuálneho stavu. Takáto dokumentácia uľahčuje identifikáciu podnetu a zároveň potvrdzuje jeho vierohodnosť (postačí aj fotografia vytvorená mobilným telefónom).

Majiteľom telefónov s operačným systémom Android dávame do pozornosti mobilnú aplikáciu Odkaz pre starostu, pomocou ktorej je nahlásenie podnetu ešte jednoduchšie.

https://www.odkazprestarostu.sk/app
08. február 2013

riko

ano tu aplikaciu odkaz pre starostu som si stiahol a je velmi dobra lebo problem mozete nahlasit hned ako ho uvidite.
11. február 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.

Snahou mesta Spišská Nová Ves je zmierniť následky II. stupňa kalamitnej situácie pri tak veľkom množstve snehu, ktorý v posledných dňoch napadol.

Všetky naše mechanizmy aj ľudia zo strediska ručného čistenia sú v teréne. Aj napriek tomu nie je možné v reálnom čase udržať všetky komunikácie úplne čisté.

Kontaktovali sme spoločnosť Brantner Nova, ktorá realizuje v meste Sp. Nová Ves zimnú údržbu, aby pri uvoľnení kapacít zabezpečila opätovné čistenie predmetnej komunikácie na Ulici Za Hornádom (pri materskej škole na Ulici E. M. Šoltésovej).

Mesto Spišská Nová Ves


13. február 2013

slavomira britanakova

Včera bol sneh z ulice odprataný. Ďakujem!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania