Osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 13. februára 2013

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať v mene viacerých majiteľov a nájomcov garáží na Sídlisku Západ I. na Duklianskej ulici prečo lampy, ktoré sú na danom mieste od začiatku namontované, ešte ani raz nezasvietili.
V noci, hlavne na konci uličky je dosť veľká tma, nakoľko na danú oblasť dolieha len svetlo spred panelákov. Nevidieť ani poriadne zjazd, niekedy ho zbadáme až na poslednú chvíľu.
Ďakujem za odpoveď.

25. február 2013

Anonymný užívateľ

Ešte ako dlho budem čakať na odpoveď ?
01. marec 2013

Anonymný užívateľ

To je veľkým problémom napísať vyjadrenie, prečo na danom mieste nefunguje osvetlenie. Veď mesto má nastarosti osvetlenie. Či majitelia garáži majú si prenajať plošinu a na vlastné náklady a riziko zapnúť to svetlo ?!
Trochu viac trápny prístup od mesta, že tento podnet bude ignorovať.
07. marec 2013

Odpoveď samosprávy

Mesto Spišská Nová Ves na svojom území nespravuje prístupové komunikácie, ktoré vedú ku garážovým boxom. Ide o účelové komunikácie, ktoré si spravidla udržiavajú majitelia garáží sami. Patrí medzi ne i prístupová komunikácia k tejto garážovej lokalite a k nej prislúchajúce verejné osvetlenie.

Uvedená stavba nebola realizovaná Mestom Spišská Nová Ves. V tomto prípade osvetlenie malo byť riešené zmluvne medzi vlastníkmi, resp. nájomníkmi a staviteľom. Osvetlenie nachádzajúce sa v tejto lokalite nie je mestské.

Ani garáže v iných lokalitách nie sú osvetlené.

Je nám ľúto, ale množstvo finančných prostriedkov vyčlenených na údržbu komunikácií a verejné osvetlenie nepostačuje ani na bežnú údržbu oveľa viac dopravne zaťažených miestnych komunikácií.

Mesto Spišská Nová Ves
08. marec 2013

majitel

dakujeme za odpoved, samosprava by vsak mohla este vysvetlit, preco az tak neskoro, ked na ine podnety odpovedala takpovediac obratom

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania