Oprava cesty

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 21. júna 2013

Chcem sa opýtať kto je zodpovedný za "kvalitnú opravu " cesty na Duklianskej ulici dňa 20.6.2013. Ide o to, že nikde žiadne dopravné značenie (či znížená rýchlosť, práca na ceste, iné nebezpečenstvo) a človek tam vletí a nemá sa kde vyhnúť, lebo na celej šírke cesty či krajnici sú samé ostré kamienky a smola/živica. Následky potom sú nasledovné: poškodený lak na aute alebo bicykli, poškodené pneumatiky, defekt.
Ja som včera behom troch sekúnd mal celé kolesá polepené ostrými kamienkami (viď foto). Na zadnom kolese mi hneď kamienok prepichol plášť za 30 Eur. A to všetko len kvôli tej nekvalitnej práci na ceste.
Tá oprava stála za prd, lebo stále to s vami pekne hádže a búcha pri jazde po tej ceste.
Čiže v súčasnosti je cesta o nepatrný rozdiel v lepšom stave a ja o 30 chudobnejší. Kto mi to teraz odškodní ?!

24. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. Komunikácia na Duklianskej ulici nie je v správe mesta Spišská Nová Ves. Jedná sa o komunikáciu III. triedy č. 5365, ktorá je v správe Správy ciest Košického samosprávneho kraja. Vzhľadom na vyššie uvedené skutočnosti je samotný technologický postup pri oprave hore uvedenej komunikácie v kompetencii SC KSK. V prípade hlásenie pripomienok ku komunikáciám v správe SC KSK môžete využiť telefónne číslo 053/442 17 84 alebo 442 17 91 (e-mail: [email protected]).

Mesto Spišská Nová Ves


Vyjadrenie OR PZ SR:
Jednotliví správcovia komunikácií v čase realizácie opravy krytu vozovky sú oprávnení používať prenosné dopravné značenie pre vyznačenie obmedzenia rýchlosti a informácie o práci na vozovke. K technológii opravy nie sme kompetentní sa vyjadriť, je to otázka na správcov ciest. Prípadné pripomienky, resp. požiadavku o náhradu škody doporučujeme riešiť v tomto prípade so Správou ciest Košického samosprávneho kraja. Viď. kontakt, ktorý zverejnilo mesto Spišská Nová Ves


S pozdravom

Ing. Martin Lukáč
OR PZ ODI SNV

24. jún 2013

Odkaz pre starostu SNV

Podnet bol zaslaný Správe ciest Košického samosprávneho kraja.
06. november 2022

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Cesta ma nový asfalt zrekonštruovaná v celej šírke.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania