Neupravené schodisko

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 18. júna 2013

Schodisko vedúce k pamätníku na sídlisku Tarča je už opravené. Teraz je na rade schodisko (ak sa to schodiskom dá nazvať), vedúce na sídlisko od športovej haly. Je často využívané obyvateľmi mesta, nakoľko im podstatne skracuje cestu na sídlisko. Avšak jeho technický stav je havarijný, na niektorých úsekoch chýbajú schodiskové stupne, a keďže je pomerne strmé, hlavne v nepriaznivom počasí hrozí pošmyknutie sa a pád. Rád by som sa preto opýtal, či bude toto schodisko opravené a či bude dané aspoň do takého stavu, v akom je jeho dolná časť. Ďakujem za odpoveď.

19. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. Mesto má vedomosť o poškodenom schodisku, ktoré vedie smerom na sídlisko Tarča od športovej haly. Predmetné schodisko bude opravené, pričom presný termín opravy momentálne nevieme uviesť. Mesto zároveň do budúcna uvažuje aj s komplexnejším riešením uvedeného schodiska.
Do doby opravy schodiska majú možnosť obyvatelia mesta využívať priľahlý chodník pozdĺž komunikácie na Lipovej ulici, ktorý je vo vyhovujúcom technickom stave.

Mesto Spišská Nová Ves
20. jún 2013

anonymný užívateľ

Ďakujem za rýchlu odpoveď. Myslím si, že aj napriek existencii priľahlého chodníka, budú toto schodisko ľudia i naďalej hodne využívať. A aj keď som vo svojom podnete doslovne nežiadal jeho opravu predpokladal som, že mesto dá čo najskôr opraviť aspoň tie chýbajúce schodiskové stupne, na ktorých hrozí asi najväčšie nebezpečenstvo pošmyknutia sa.
04. júl 2014

Odkazprestarostu.sk

Schodisko je v súčasnej dobe opravované. Došlo aj k úprave bezprostredného okolia.

Mesto Spišská Nová Ves


odkazprestarostu.sk:
Na základe odpovede samosprávy zo dňa 19.6.2013 bol hlasovaním občanov na stránke tento podnet označený ako neriešený. S ohľadom na novo získané informácie sme aktualizovaný podnet označili ako vyriešený.
14. august 2014

Odkazprestarostu.sk

Fotografia hotového schodiska na sídl. Tarča.

Mesto Spišská Nová Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania