Mestká polícia

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý

Ako je možné že sa stala dopravná nehoda na námestí ktoré je uzavreté a strážené mestskou políciou??? Ako si vykonáva svoju prácu??? Ako informovala občanov a podnikateľov a ich zasobovatelov ako majú fungovať a zásobovať tovarom??? ten podnikateľ platí dane a poplatky a ťa MESTKA polícia sa len priživuje na ňom a nič nerobí len skodi.

04. jún 2018

peter

Práve kvôli takýmto idio..m je mesto na deň detí uzavreté. Neviem si predstaviť čo by bolo keby to auto zrazilo dieťa nejakého toho podnikateľa zo Zimnej ktorý chudák jediný platí dane a poplatky.
28. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia neuzatvára námestie v centre mesta. Ak je organizovaná športová, prípadne kultúrno- spoločenská akcia mesta a je uzatvorené námestie, mestská polícia spolupracuje pri zabezpečovaní verejného poriadku s usporiadateľom akcie. Je vecou usporiadateľa informovať o obmedzeniach obyvateľov mesta a podľa našich vedomostí to aj pri akciách mesta vykonáva prostredníctvom web stránky a Informátora - viď Ičko 6/2018, str. 4. Vodiči motorových vozidiel sú povinní v zmysle zákona 8/2009 Z. z. o cestnej premávke rešpektovať dopravné značenie a dbať na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky.

Andrej Boroň
zástupca náčelníka MsP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania