Prosba 2

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 05. septembra 2013

Dobrý deň,

píšem Vám ďalšiu prosbu. Len kvôli fotkám som to nedával dokopy. Jedná sa konkrétne o územie za ulicou Krčméryho, kde sa hrajú deti a sú pieskoviská, okolie škôlky a chodník ku Tr.1.mája 22, ktorý smeruje ku škôlke. Sú tam strašné chodníky. Nemožno učiť deti, tie najmenšie, ani prvé kroky na bycikli, nehovorím o korčuliach. Nedalo by sa ich nanovo urobiť? (LEN NIE ZÁPLATY) A aby nebolo vidno spoj, kde sa spájajú. PROSÍÍÍÍM v mene viacerých rodičov, s ktorými sa stretávame aj s deťmi .

Ďakujem.

10. september 2013

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. Vzhľadom k množiacemu sa počtu požiadaviek na rekonštrukcie chodníky už v tohtoročnom rozpočte mesta nemáme finančné prostriedky na rekonštrukciu ďalších chodníkov. Vašu požiadavku sme predložili príslušnému Mestského výboru č. 4 (predseda MsV: Mgr. Jozef Kačenga). V prípade, že Mestský výbor č. 4 rozhodne o zaradení Vašej požiadavky o opravu chodníka do hlavných úloh Mestského výboru č. 4 a po vyčlenení finančných prostriedkov v budúcoročnom rozpočte mesta, bude možné Vami uvedený chodník opraviť.
Zároveň chceme podotknúť, že v danej lokalite, sídlisko Mier, sa tento rok do spevnených plôch - chodníkov už investovalo (chodníky na Tr. 1. mája č. 6 - 12 a 16 - 20).

Mesto Spišská Nová Ves
15. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Mestský výbor č. 4 na svojom zasadnutí 8. 4. 2014 prerokoval podnety týkajúce sa opravy chodníkov v okolí škôlky smerujúce ku Tr. 1. mája 22 a na Krčméryho ul. Oprava týchto chodníkov už bola na zasadnutí MsV niekoľkokrát prerokovávaná. Chodník za Krčméryho ul. a medzi Tr. 1. mája 22, ktorý smeruje ku škôlke, kde sa deti učia bicyklovať a korčuľovať boli osobne členovia MsV č. 4 pozrieť. Na sídlisku Mier je množstvo ďalších chodníkov, ktoré vyžadujú urgentnú opravu a sú v Pláne hlavných úloh na rok 2014. Tieto sú prioritné pri oprave chodníkov. Podobne je to i s chodníkom na Krčméryho ulici. Podľa Plánu hlavných úloh na rok 2014 sa budú prioritne opravovať chodníky:
Štúrovo nábrežie od č. 11 po Ul. P. Jilemnického
Ul. P. Jilemnického okolo materskej školy
Pri reštaurácii Rudolf smerom ku kinu Mier zo západnej strany
Betónové chodníky pri detskom ihrisku na Bezručovej ul., Tr. 1. mája a Ul. J. Wolkera /zaliať asfaltom/
Opraviť všetky chodníky na Šafárikovom námestí
Členovia MsV č. 4 veľmi dôsledne, po osobnom prezretí všetkých chodníkov na sídlisku Mier, zvážili priority opráv chodníkov. Neustále prichádzajú požiadavky na opravu ďalších chodníkov od občanov. Rozpočet mesta nie je taký, aby dovoľoval opravu všetkých zničených chodníkov. Preto musí byť MsV č. 4 neúprosný a trvať na plnení Plánu hlavných úloh. Až keď ten bude splnený, potom sa bude môcť pristúpiť posúdeniu ďalších.

MsV č. 4
14. september 2014

Anna Uhrová

Podľa posledných informácií, ktoré nám zaslala samospráva mesta Spišská Nová Ves bude chodník opravený v budúcich rokoch.
15. júl 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
17. júl 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Pavla Rachelová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania