Za Hornádom-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení
meno
peter 18. decembra 2018

Dobrý deň,

v mestskej saune na krytej plavárni je chronický problém s obsadenosťou sauny z dôvodu nie veľmi šťastného rozdeleniu veľkej a malej sauny medzi ženy a mužov. Predovšetkým v sobotu, nedeľu a stredu poobede je veľká sauna určená pre ženy, táto však nie je vôbec vyťažená a do mužskej sa nedá dostať. Výsledok - sauna pre 16 osôb obsadená tromi osobami a sauna pre 12 úplne plná pričom ďalší ľudia odchádzajú. Nie je možné prehodnotiť toto rozdelenie?
Taktiež by som navrhoval na niektoré dni jednu zo saún urobiť ako mix ženy-muži, veď je to úplne bežné vo väčšine wellnesov.

Ďakujem

20. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v prvom rade ďakujem za podnet.
Veci, ktoré uvádzate vo Vašom podnete už boli v minulosti riešené. Avšak stále sme sa stretávali s určitou nespokojnosťou zákazníkov. Nateraz Vám viem sľúbiť, že v budúcom roku dôjde k niektorým úpravám pri rozdelení sáun. Pevne dúfam, že nám ostane verní, a že pripravované zmeny Vás potešia.
S pozdravom

Ing. Vladimír Hovaňák - riaditeľ STEZ
20. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v prvom rade ďakujem za podnet.
Veci, ktoré uvádzate vo Vašom podnete už boli v minulosti riešené. Avšak stále sme sa stretávali s určitou nespokojnosťou zákazníkov. Nateraz Vám viem sľúbiť, že v budúcom roku dôjde k niektorým úpravám pri rozdelení sáun. Pevne dúfam, že nám ostanete verní, a že pripravované zmeny Vás potešia.
S pozdravom

Ing. Vladimír Hovaňák - riaditeľ STEZ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania