Gorazdova-chodník-neodhrnutý

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Stefan 20. decembra 2018

Od nedele ked nasnezilo mesto nebolo schopne odpratat sneh.Dnes je uz streda a nic sa nedeje.Stari ludia sa boja ist von,aby nespadli. Od kedy ma pratat sneh mesto tak ulica je nepopratana.

07. január 2019

asertivator

Čo tak priložiť ruku k dielu, pán Štefan, a nielen sem do diskusie. Chytiť sa lopaty párkrát do roka ešte nikoho nepripravilo o zdravie.
08. január 2019

Bibiána

Pisatel podnetu avsak spravne poukazal na neschopnost uradnikov mesta starat sa o verejne priestranstva a taktiez na nefunkcnost systemu! Naco je taky zakon, ze chodniky maju upratovat obce a mesta, ked obce nie su schopne, resp. ochotne to robit?
Ked obcan si neplni povinnosti, tak stat a uradnici idu tvrdo po ludoch ako po psoch: pokuta alebo basa, ale ked si povinnosti neplni stat a uradnici, tak ludia sa maju tvarit, ze je vsetko v poriadku?? Tak toto hadam nie! A mimochodom, v niektorych obciach to ide (vid Kezmarok).
17. január 2019

Odpoveď samosprávy

Chodník bol odhrnutý.

Andrea Jančíková
18. január 2019

Bibiána

Kedy akoze bol odhrnuty? Ved v posledne dni bolo takmer 10 stupnov, tak sa vsetko po mesiaci same roztopilo! A vraj chodnik bol odhrnuty! A problem je "vyrieseny"... Komedia!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania