Javorová-Zviera-túlavé

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý
meno
Jarmila Drabová 02. októbra 2019

Dnes cestou do práce o 7.30 som popri chodníku od Gymnázia Javorová ulica smerom na Agátovú ulicu videla dve líšky ako si posedávajú a sledujú dej na ulici. Pri chodníku, kde chodia detváky do školy. Nedalo by sa s tým niečo robiť aby sa niečo vážne nestalo?
Ďakujem za pochopenie

07. október 2019

Erika Hudáková

Tieto lisky su tu uz dost dlho,este ked som ja chodila do skoly.minule sa potulovaly na ihrisku pri zakladnej skole. Raz mi syn spominal ze isli na ihrisko a tu lisku nahanali
07. október 2019

Marek

Sranda je ked idete po tme domov a tento roztomily risavo-prefikany tvor vas privita priamo pred vchodom :-)
Uz som daval podnet v tejto veci, a hoci ten tu bol oznaceny za vyrieseny, netusim, ako sa vlastne vyriesil. MP reagovala s tym, ze to nema v kompetencii, (odchytava len psy/macky) a je potrebne sa obratit na polovnicke zdruzenie, resp na komp. v meste - neviem vsak do agendy ktoreho oddelenia to patri. Problem je aj to, ze tuto zver niektori obyvatelia prikrmuju, a aj preto sa logicky vracia. O neporiadku pri odpadk. kontajneroch nehovoriac. Netreba zabudat a podcenovat skutocnost, ze liska je pritom nebezpecne zviera aj pre dospeleho cloveka.
08. október 2019

Odpoveď samosprávy

V nasledujúcich dňoch budeme monitorovať lokalitu a prijímame opatrenia na ich odplašenie. Je to aj dôsledok nedôsledného správania sa niektorých obyvateľov so zvyškami jedál ap.

JUDr. Michal Komara, PhD., náčelník MsP
29. apríl 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Podnet je starý neaktuálny najpravdepodobnejšie podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania