Agátová-kôš-preplnený

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý

Dobrý deň. Tak to vyzerá na Lipovej o proti škole miesto vyhradené pre odpad kontajner na sklo stále preplnený niekdy aj 3 až 4 týždne keď prídu preňho tak všetky fĺaše čo sú na vrchu a okolo pohadžu do čiernych kontajnerov a to sa opakuje stale.

30. júl 2020

Štefan

Dobrý deň tak ako som včera písal tak dnes sa to ukázalo všetky fľaše z vrchu a okolo zbernej nádoby na sklo išli do zberného čierneho koša pozri fotky načo vlastne triedime odpad Lipová .
31. júl 2020

Erika Hudáková

A nerobia to len tyto pani ale aj ty co chodia upratovat,vidia sklo alebo plast vonku hodia do cierneho. :(
17. august 2020

Odpoveď samosprávy

Frekvencia vývozu skla zo zberových nádob (zvon) v meste Spišská Nová Ves je vykonávaná 1x mesačne ( v 3–týždňových intervaloch) podľa vopred určeného harmonogramu.
Počet vývozov skla ročne určuje organizácia zodpovednosti výrobcov podľa štandardou vyzbieraného skla za predchádzajúci rok. Mesto Spišská Nová Ves alebo spoločnosť Brantner Nova, s. r. o., si tieto vývozy nemôžu určovať alebo meniť svojvoľne.
Pracovníci, ktorí vykonávajú zber skla zo zberových nádob boli napomenutí a poučení aby fľaše, ktoré sa nahromadia v okolí kontajnera boli pozbierané a odvezené na ďalšie spracovanie a nekončili v kontajneroch na komunálny odpad.



S pozdravom

Mgr. Peter Hudák
vedúci strediska odpadového hospodárstva
Brantner Nova, s. r. o.
Sadová 13, 052 01 Spišská Nová Ves, SR
T: +421 53 41 66 218
M: +421 911 400 598
E: [email protected]
www.brantnernova.sk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania