Odborárov-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Peter Borovský 27. novembra 2019

Dobrý deň. Chcem sa opýtať, či je to normálne aby vodárenská spoločnosť nebola schopná dať do pôvodného stavu to, čo rozkopala. Myslím, že nechať takýto výtlk 7dní (k dnešnému dňu) je vrchol drzosti a nezodpovednosti!!!
Verím, že náprava bude čo najskôr.
Ďakujem Borovský.

29. november 2019

dodo

ja by som im nedovolil tam kopat. je to opravene. mali to robit ked sa opravovalo. za taku fuserinu by som ich aj na sud dal.. a dlazba kam zmizla? uz sa konecne zobudte a ked oznamite ze opravujete cesty a chodniky, tak nech sa vsetky firmy a spolocnosti rozhodnu ci chcu nieco kopat alebo opravovat. ked nechcu tak maju smolu. inak by som im dal za nahradu cely usek ktory je novy a nie len zaplaty na novej ceste ci chodniku. hamba tomu kto to v meste povoluje
29. november 2019

Borisko

No, ak doslo k havarii vodovodu, tak by bolo hlupe nechat vodu vytekat aj ked je nova cesta, chodnik. Opravit to treba a myslim ze nikto nedokaze predpovedat, ze kde dojde k poruche vodovodu v buducnosti. A dat do povodneho stavu... keby to dali hned... sadne to... sa zas opravuju, tak sa to necha vzdy par dni, sadne to a verim tomu, ze to vodari daju nazad v dohladnej dobe. Na margo chybajucich kociek dlazby, je ich vidno na fotke... ze su poukladane pri strome, aspon ak ma zrak neklame. Myslim si ze pred pridanim emotivnych prispevkov je vhodne popremyslat, ak sa kope, ci to neje z rozumneho dovodu.
29. november 2019

Peter Borovský

Milí Borisko. Ja touto cestou prechádzam na aute denno denne minimálne 6x a poznám to tam. Nikomu neprajem nikdy nič zlé,ale skús pri vyhýbacom manévre tam trafiť s kolesom. "Urve "ti aj nápravu!!! Potom chcem vidieť tvoju obhajobu. To nič,treba aby zem trošku sadla. Ak to už po 10 dňoch neopravili,tak to urobím ako cestári, že tam dám kužeľ. Aspoň naoko. Ale čo už,asi treba čakať.
03. december 2019

Odpoveď samosprávy

PVPS, a. s., Poprad prevádzkuje verejné vodovody v meste Spišská Nová Ves, ktoré sú zväčša vedené popod komunikácie a chodníky. Pri odstraňovaní poruchy sa musí urobiť zásah do telesa cesty, v tomto prípade zámkovej dlažby chodníka.
Spätné úpravy našej spoločnosti vykonáva dodávateľská firma na našu konkrétnu požiadavku. Vzhľadom na množstvo porúch je proces odstraňovania rozkopávok dlhší.
Počas obdobia, kým nedôjde k spätnej úprave rozkopávky , PVPS, a. s., priebežne kontroluje a dosypáva povrch výkopov pieskom. Po dohovore s dodávateľskou firmou budú spätné úpravy chodníka na Ulici odborárov vykonané do 13. 12. 2019

PVPS, a. s.
01. september 2022

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania