Námestie generála Štefánika-nevhodne umiestnené prenosné WC

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

V riešení
meno
Katarína 24. júla 2023

Dobrý deň, chcela by som kompetentných upozorniť na nevhodné umiestnenie mobilných toaliet počas konania pivného festivalu, priamo pod oknami bytového domu. Aj napriek tomu, že ide o pozemok vo vlastníctve mesta, verím, že by bolo možné nájsť iné vhodnejšie miesto. Som presvedčená o tom, že s takto umiestneným WC priamo pod oknom svojho bytu by nebol spokojný nikto. Nakoľko počas konania týchto akcií sme každoročne ako obyvatelia dotknutých ulíc dostatočne obmedzovaní hlukom, znečisťovaním, uzatvorením ulice, stažením presunu autom atď., mohlo by nám mesto vyhovieť aspoň v tejto veci. Ďakujem.

25. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň a ďakujeme za Váš podnet. Aj dnešný deň to riešime, keďže jarmok je už za necelé dva mesiace a tento problém je prakticky každoročný.

Najlepšou alternatívou sú vybudované verejné WC, ktoré ale mesto momentálne má pod reštauráciou Panoráma. Celkovo TOI TOI nie je optimálna alternatíva, keďže užívanie WC je problematické vo večerných hodinách. Oslovujeme spoločnosti, ktoré robia sanitárne WC, tak uvidíme čo bude v tomto smere možné.

Prajem Vám pekný deň a vďaka, že ste to zvládli.
Kto? Mesto Stará Ľubovňa
Kedy? September 2023

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania