Nebezpečne prepadnutý chodník

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Neriešený
meno
Juraj 13. decembra 2015

Chodník sa prepadol po podkopávaní pre potrubie vedúce k blízkej výstavbe rodinných domov. Opravu by mal zabezpečiť majiteľ stavby na svoje náklady a nie mesto !

16. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň a ďakujeme za Váš podnet. Mesto vyzve stavebníka výzvou - "Upozornenie na neplnenie podmienok vydaného rozhodnutia" so žiadosťou o nápravu v termíne do 31.12.2015.

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ
12. január 2016

Juraj

Diera bola čiastočne zabetónovaná, ale stále je tam prepadlina. Vinník by to mal dať do pôvodného stavu a nie takto to odfláknuť. Ten betón sa už teraz drví, takže po zime to bude opäť zničené... podnet naďalej NEVYRIEŠENÝ !
14. január 2016

razi

Prajem dobrý deň, dovoľte aby som reagoval na Vaše sťažnosti a podnety. Samozrejme je mi jasné, že ste nespokojní s momentálnym stavom chodníka, avšak vzhľadom na skutočnosť, že v mesiaci február 2016 dôjde k opätovnému otvoreniu chodníka, t.j. opäť rozkopanie do hĺbky 3 metrov, z dôvodu, že pod chodníkom sa nachádza miestna kanalizácia a je potrebné napojenie kanalizácie, Vás týmto žiadam o strpenie doterajšieho nevyhovujúceho stavu. Avšak hneď ako bude dokončené napojenie na kanál bude chodník a zeleň daná do pôvodného stavu.

Opätovne sa ospravedlňujem za vzniknutú situáciu, avšak prosím o strpenie daného stavu na nevyhnutnú dobu (do 29.2.2016)


Vďaka s pozdravom "vinník"

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania