Smrad z Nestville parku

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Neriešený
meno
Michal 13. júla 2017

Pan primator prosime vas aby sa konecne vyriesil smrad ktory suzuje vsetkych obcanov Lubovne-babky dedkov ktory sedia na balkone a dychaju to, mamicky s detmi, zeny ktore si zavesia pradlo na balkon,sportovcov ktory bicykluju,aj male deti ktore sa hraju vonku-je to problem ktory sa tyka kazdeho cloveka v lubovni takze velmi vas prosime o konecne vyriesenie, a kedze sme volily vas a nie pana prednostu-vyjadrite sa ktomu vy Pan primator!Prednosta uz pred rokom a pol sluboval nejake rokovania aby sa ten odpad konecne prestal vylievat na polia a do rieky poprad ale nic sa nestalo nezmenilo,chodia to pre zmenu vylievat v nocnych hodinach aby to nikto nevidel-ale ten smrad cez den aj vnoci je neznesitelny a citit ho aj v lubovni, uz toho mame naozaj dost!!!
Dakujeme

14. júl 2017

Peter Doruk

Nedotknem sa zápachu, ale súhlasím s tým, že odpovedať by mal v niektorých prípadoch primátor mesta. V predchádzajúcich podnetoch som napísal: zbytočne diskutujeme, keď vedenie mesta na každý podnet reaguje prvou odpoveďou samosprávy. Takže občania, Náš názor nikoho nezaujíma.
Všetko, čo sa vyčítalo predchádzajúcim primátorom aj z ich strany, sa deje aj teraz, len už nikto nekričí. Čoraz častejšie vídame namiesto primátora prednostu. Prednosta je akoby riaditeľ mestského úradu. Myslím, že tam má čo robiť. Reprezentovať mesto a hovoriť v jeho mene z tribúny na rôznych verejných fórach by mal primátor, viceprimátor, prípadne určení poslanci.
05. august 2017

Michal

Strasne
05. august 2017

Michal

V stvrtol to bolo dost intenzivne citit az na namesti stefanika. ALE NIKOMU TO ASI NEVADI A AKO VZDY SI ZVYKNEME VED CO.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.