Aktualizovať podnet
Zatvorenie klziska

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Zatvorenie klziska

Zodpovednosť za riešenie: Stropkov

Uzavretý
meno
Katarína 10. januára 2018

Dnes 09.01.2018 bol na klzisku oznam ohladom zrusenia verejneho korculovania,kruzkov krasolorculivania, skola korculovania pre deti a hokej a puk z technickych pricin az do odvolania. Mozete mi prosim vas vysvetlit ako je mozne, ze aktivity pre verjenost sa konat nemohli a sukromne obnednavky mohli? To je co za princip?

15. január 2018

Odpoveď samosprávy

K obmedzeniu režimu na klzisku sme pristúpili z dôvodu bezpečnosti, keďže kvalita ľadu nebola kvôli teplému počasiu počas dňa vo vyhovujúcom stave. Vo večerných hodinách, kedy teploty klesli, bola plocha prenajatá, no neskôr sme už štadión zatvorili úplne. Vzhľadom na nepredvídané technické problémy systému chladenia ľadovej plochy sme po dôkladnom zvážení museli pristúpiť k jeho odstaveniu z prevádzky. Pri súčasných poveternostných podmienkach boli vyššie nároky na intenzitu chladenia a aj z tohto dôvodu sa prejavili nedostatky vyše 20-ročných chladiacich rozvodov. Našou prioritou je bezpečnosť prevádzky, v súčasnosti sme nemohli zaručiť jej bezproblémový priebeh a preto sme sezónu predčasne ukončili. V najbližšom období budeme s odborne spôsobilými osobami detailne analyzovať rozsah opotrebovania technológie a hľadať možnosti riešenia. Je dôležité pripomenúť, že poruchu nebolo možné zistiť pred sezónou, v letných ani jesenných mesiacoch.
Podnik Služba mal štandardne, ako aj v minulosti, k dispozícii všetky revízne správy i povolenia nevyhnutné pre spustenie zimnej sezóny. Problémy s chladením plochy vyvstali po niekoľkých týždňoch od spustenia prevádzky. Ďakujeme za porozumenie.

Ondrej Brendza, primátor mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.