Hlavná-chodník-rozkopaný

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený

viete prosim obcanom vysvetlit procesy ohladne rekonstrukcie chodnika ?. na poslednom MsZ ak by sa obcianska navsteva nedotazovala, ani by sme vcas nevedeli ze bude zavreta Billa. vtedy primator ani slovkom nespomenul rekonstrukciu chodnika. ako mavnutim carovneho prutika, zrazu, 2 dni pred zaciatkom sa obcania dozvedia ze sa bude rekonstruovat. kto o tom rozhoduje ? minimalne tento rok nepadlo ani slovo na MsZ, ani v rozpocte o tom chodniku nic. ok, mozno je to ucelne, ak sa bude prerabat Billa, ale obcania maju aj x inych priorit kam investovat. navyse, do dnesneho dna nie je nikde zverejnena ziadna objednavka na realizatora, ani cenovy dopyt.... zaujimave, ze niekedy ak to niekomu vyhovuje, ide vsetko aj za tyzden. ak ludia pozaduju napr.spomalovac za 8-10 tis, dostanu odpoved ze nie su peniaze. viete prosim nejako uviest na spravnu mieru co sa deje ?

16. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Obdržal som vyjadrenie kompetentných ku Vášmu podnetu:
"Uzavretie predajne z dôvodu rekonštrukcie od 15.5. 2022 sme oznámili 3.5.2022.
Rekonštrukcia druhej časti chodníka bola schválená v rozpočte na rok 2022 v decembri 2021.
Opravu chodníka sme sa snažili dohodnúť spolu s rekonštrukciou predajne, čakali sme na potvrdenie dodávateľa stavby, či to vie v tomto termíne zrealizovať.
Potvrdenie sme dostali minulý týždeň, že to je možné.
Verejné obstarávania sa robilo na celú rekonštrukciu chodníka Zdravotnícka – Mlynská ešte minulý rok, zmluva je riadne zverejnená."

S pozdravom
Peter Kubička, za MsÚ Stupava poverený riešením podnetov občanov v aplikácii Odkaz pre starostu pre Stupavu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania