Bitúnkova-spomaľovač-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Uzavretý

Po 2 rokoch urgencii, mesto instalovalo spomalovc na Bitunkovej ulici. Po par mesiacoch jeho prospesnej sluzby je demontovany. Z akeho dovodu? Ziadame mesto o jeho urgentu instalaciu na povodne miesto ako bolo schvalene v PD.

19. február 2024

Juraj Puskac

Spomalovac na ulici Bitunkova vobec neplnil sovoj ucel .9 z 10 aut na nom nezastavovali ,  co vyvolavalo hluk ako aj cez den a hlavne v noci , kedy sa nedalo spat ani pri zatvorenych oknach. V lete ak je potrebne vetrat sa pri tom hluku nedalo spat vobec.Moje deti su boli nevyspate, co sa prejavovalo na ich sustredeni v skole.Rovnako aj ja  som v noci sa budil na hluk vyvolavany rychlym prechodom cez spomalovac.Hluk bol castokrat aj v nocnych  a rannych hodinach. (po 22:00 - 04:00) , samozrejme potom plynulo pokracoval cez den.Po ulici chodili a chodia stvebne dodavky , na korbe ktorych su pracovne nastroje ( furik, lesenie ...), co vyvolavalo neskutocny hluk.Navyse bol spomalovac obchadzany po travanatom poraste a pozlabe na opacnej strane.Co bolo horsie , auta chodiace smerom od potravin HORN prechadzali zo svojho pruhu do protismeru cez travnaty porast, aby spomalovac obchadzali - co bol dopravne nebezpecne pri vyjazde z garaze. Tento hluk nevadil len mne ale aj susedom v jeho blizkosti .
26. február 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, spomaľovač bol odstránený vzhľadom na opakujúce požiadavky o odstránenie zo strany obyvateľov Bitúnkovej ulice, naďalej na ulici ostáva jeden spomaľovač.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania