Sústavný neporiadok pri Gaštanovej Aleji

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Jozef Mráz 06. apríla 2016

V stojisku na smeti pri Gaštanovej Aleji na Cementárenakej ulici je takýto stav už niekoľko dní resp. týždňov. Smeti sa nevyvâžajú, kopia sa v stojisku aj mimo neho. Separovanie sa deje svojským spôsobom. Smeti rozfukuje po celej ulici a zberať ich nemá kto. Prosím o riešeniec sytuácie v spolupráci so správcom bytových domov.

07. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, odpad z veľkokapacitných kontajnerov je vyvážaný pravidelne. Vývoz sa týka len toho odpadu, ktorý je uložený v zberných nádobách. V danej lokalite si majitelia preberajú byty v novostavbách, po úpravách a zariaďovaní bytov hromadia v stojiskách veľké množstvo odpadu a obalového materiálu mimo zberných nádob. Problémom je aj nerešpektovanie pravidiel triedenia odpadu. Upozorňujeme aj touto cestou obyvateľov bytových domov, že väčšie množstvá papierových kartónov môžu odovzdať zadarmo na zbernom dvore, ktorý je vzdialený len 500 metrov. Mimoriadny odvoz odpadu z preplnených stojísk objednáva a hradí správca bytového domu. Momentálne bol správcom bytového domu objednaný veľkokapacitný kontajner. Stojisko bolo vyčistené 6. 4. 2016.



Roman Maroš, primátor
07. apríl 2016

Jozef Mráz

Ďakujeme za okamžité vyriešenie. Spravca bol niekoľko krát na tento stav upozorňovaný obyvateľmi a nič sa nedialo. Dúfam že vyzberali aj to čo bolo nafúkané až pri Agátkach a ul. Na Aleji...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania