Rušenie nočného kľudu "U Melónka"

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Vlado 18. apríla 2016

V reštaurácii U Melónka prichádza počas víkendov k pravidelnému rušeniu nočného kľudu obyvateľov žijúcich v blízkych bytových a rodinných domoch hlasnou hudobnou produkciou. Osobná intervencia priamo v podniku a ani hlásenie tohoto opakovaného stavu pracovníkom mestskej polície nemalo počas minuloročnej letnej sezóny žiaden účinok. Včera U Melónka zahájili tohtoročnú sezónu a preto by som chcel požiadať kompetentných pracovníkov o zjednanie nápravy tak, aby bol dodržiavaný nočný kľud v tejto časti mesta.
Vopred ďakujem za pomoc.

16. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Dávame na vedomie, že ak posielate podnet na portál Odkaz pre starostu, tak do okamihu, než ho administrátor zverejní, uplynie určitý čas. Z tohto dôvodu nemôže byť Váš podnet ihneď preverený. Porušovanie predpisov preto oznámte prosím ihneď Mestskej polícii na bezplatné telefónne číslo 159. Mestský úrad zároveň vyzval prevádzkovateľa na dodržiavanie nočného kľudu.


Roman Maroš, primátor
16. máj 2016

Vlado

Ďakujem za odpoveď pán Maroš, ale podnet som sem dával práve z toho dôvodu, že počas minuloročnej letnej sezóny u Melónka hlásenie rušenia nočného kľudu na mestskú políciu nemalo absolútne žiadny efekt, podobne ako moja osobná návšteva v podniku a prosba o pochopenie.
Hlasná hudobná produkcia do ranných hodín je v tomto podniku počas sezóny na programe takmer každý víkend.
Chcel som len touto cestou požiadať pracovníkov mestskej polície aby pri pravidelnej kontrolnej činnosti v meste v piatok a v sobotu večer po 23 hod zopár krát navštívili tento podnik a upozornili majiteľov oficiálnou cestou na rušenie nočného kľudu a z toho vyplývajúcu hrozbu sankcií.
Veď nikto nechce aby sa u Melónka hostia nemohli baviť, len nech si hudbu po 23 stíšia na patričnú úroveň, ktorá nebude rušiť ľudí v okolitých uliciach. Dospelý človek má problém v tom hluku zaspať nehovoriac o deťoch.
Ďakujem a prajem pekný deň.
18. september 2016

Vlado

Dobrý deň, dnes ráno o 0:55 som volal Mestskú políciu aby zabezpečila dodržiavanie nočného kľudu v reštaurácii U Melónka, rušeného hlasnou hudobnou produkciou. Hliadka prišla na miesto asi o 5 minút a odišla o 1:05 s tým, že hluk ustal o 1:15, pričom od 1:35 nerušene pokračoval ďalej.
Chcem sa spýtať akou formou sa môžem brániť proti tomuto opakujúcemu sa javu, keďže z návštevy Mestskej polície, ani z predchádzajúceho upozornenia Mestským úradom si U Melónka zjavne nič nerobia.
Nakoľko sa jedná o hudobnú produkciu vo vonkajších priestoroch reštaurácie, hluk sa voľne šíri a obťažuje všetkých obyvateľov okolitých bytových a rodinných domov do skorých ranných hodín.
Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania