Chýbajúci chodnik na Devínskej ceste

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Miriam 15. februára 2017

Dobry den, na Devinskej ceste chyba chodnik pre ludi, musia chodit po ceste alebo po trave pri ceste co je obzvlast neprijemne a nepohodlne a samozrejme aj riskantne s kocikom, hlavne ked sa vedla vas alebo oproti vam auta zenu rychlostou viac nez 50 km/s. Bolo by mozne urobit tam chybajuci chodnik pre chodcov? Ved su tam este domy kde byva dost ludi. Aj oni si platia dane. Vdaka. Horvathova

16. február 2017

TomD

ja len upozornim na jednu chybicku krasy .. 50 km/s by bola ina "šupa" :)) ale inak suhlasim, chodnik je potrebny, nakolko sa tam rychlost urcite nedodrziava..
25. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Na základe prešetrenia okolností týkajúcich sa Vášho podnetu Mesto Stupava dáva nasledovné stanovisko: Komunikácia Devínska cesta nie je zaradená do siete Miestnych komunikácií a mesto nie je kompetentné vykonávať správu, a údržbu na tejto komunikácii a na objektoch s ňou súvisiacich, vydávať rozhodnutia o zvláštnom užívaní, či určovať/schvaľovať použitie dopravného značenia. Mesto Stupava odstúpi Váš podnet správcovi tejto komunikácie.

S pozdravom

Ing. Lívia Štulajterová
referát územného plánovania a dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.