Výtlky na Karpatskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Richard Melíšek 18. apríla 2017

Karpatská ulica od Pri Borníku, okolo bývalej strelnice až k smeru Hrubé Lúky, okolo novostavieb je v dezolátnom stave, samá jama. Paradoxne napr. cesta v rámci záhradných oblastí Grefty a Lintávy je v oveľa lepšom stave, pretože tam sa o cestu starajú záhradkári. (Keď som písal mail na mesto Stupava, tak bez odozvy). Doslovne sa na danej ceste hodí vtip, že stupavské cesty sú na jednotku, problém je pri zaradení dvojky.

07. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet evidujeme. Vzhľadom k tomu, že cesta je celá rozbitá nemá zmysel ani efekt robiť kúsok celkovo rozbitej cesty. Navrhujeme systémové riešenie celého úseku, čo si vyžaduje vysoké finančné nároky. Podnet preto zatiaľ ostáva v riešení.

Mgr. Marián Závodný
riaditeľ VPS Stupava
09. máj 2018

Andrej

Výtlky na ceste Karpatska

Vozovka v tejto oblasti je v katastrofálnom stave hlavne po dažďoch. Prečo nový asfalt nebol položený až k ulici Pri Greftoch, kedže Karpatská je jediná prístupová cesta k tejto ulici. Potom táto cesta spôsobuje prašnosť a hlavne ničia sa komponenty podvozka auta.
15. september 2018

Matej Sedláček

Dobrý deň,

kedy mesto začne riešiť katastrofálny stav Karpatskej ulice? Prečo mesto do vyriešenia daného stavu nezabezpečuje aspoň pravidelnú údržbu a čistenie úseku od amfiteátra vyššie?

Matej Sedláček

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania