Parkovanie na chodníku cementárenska

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Neriešený
meno
Klára Španka 24. júla 2018

Dobry deň, takto vyzerá kazdodenna situácia na parkovania na cementárenskej ulici. Auta bežne parkujú na chodníku, nenechávaju podľa vyhlášky povolený prechod 1,5m pre chodca. Ďalej blokujú vjazd do garáže a vznikajú tu komixne situácie a budú ešte častejšie, keďže si osadzaju stĺpiky pred kaviareň na ich rezervovane parkovacie miesta, čo bude problém a v budúcnosti budú bez problému parkovať na chodníku auta. Prosím o osadenie značky zákaz státia od začiatku chodníka ako začína chodník č. 35.

10. september 2018

Klára Španka

Môže sa kompetentný vyjadriť???
10. september 2018

Klára Španka

03. september 2022

Anonym

@Admin: Dobrý deň, od zadania podnetu uplynuli 4 roky a to bez akejkoľvek odozvy samosprávy. Nepozná náhodou pani Klára (zadávateľka) aktuálny stav? Nepodarilo sa tento problém medzičasom vyriešiť? (v spolupráci s Okresným dopravným inšpektorátom PZ v Malackách resp. s cestným správnym orgánom mesta Stupava)
05. september 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

kontaktovali sme zadávateľa podnetu s otázkou na stav riešenia.

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
06. september 2022

Anonym

@Admin: Dobrý deň, prikladám aktuálne fotografie a ortofoto z webovej aplikácie ZBGIS s vyznačením vlastníkov jednotlivých súkromných komunikácií. Na chodníku pri bytovom dome súp. č. 3063 (vchod 35), ktorý spomína zadávateľka podnetu, sú už v súčasnosti osadené stĺpiky. Na pozemku s parc. č. 4137/106 (LV 7921), ktorého vlastníkom je spoločnosť Cedom, s. r. o., parkujú vozidlá aj napriek osadenej značke Zákaz zastavenia (navyše blokujú výhľad pri výjazde z podzemnej garáže bytového domu súp. č. 2487). Na pozemku s parc. č. 4137/98 (LV 3815), ktorý sa nachádza bezprostredne pri BD súp. č. 2487, parkuje vozidlo na verejnej zeleni. Ako často asi chodia príslušníci MsP do tejto lokality...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania