Rušenie kľudu - Cementárenska

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
St 21. septembra 2018

Dobry den, chcem sa opytat na firmu Kovomontaze sro. Opakovane sa po 22 hodine vecer zdrziavaju predpokladam ze zamestnanci v areali nie vsak pre pracu ale pre hlucnu zabavu. Cez den je to hlasna hudba, vecer hlucna zabava. Zaujimala by ma pracovna doba tejto firmy a vedomost o tom ci konatelia vedia o tychto nocnych navstevach zamestnancov. Podla nasich informacii sa uz pred par mesiacmi mala tato firma prestahovat do novopostavenej haly obdalec pre opakovane staznosti ludi byvajucich v okoli no bohuzial sa tak doteraz nestalo. Prosim o riesenie, vysvetlenie.

11. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mesto Stupava nedisponuje informáciami o pracovnej dobe zamestnancov jednotlivých firiem. V prípade rušenia nočného pokoja je potrebné kontaktovať Mestskú políciu, ktorá v danom okamihu vie vyslať hliadku. Podnet, ktorý Vy napíšete na tento portál, sa k nám nedostane okamžite, ale s nejakým odstupom (niekedy aj dva dni), navyše - aj keby mesto prijalo Váš podnet okamžite (teda po 22.hod., kedy dochádza k rušeniu nočného pokoja), zamestnanci si ho prečítajú až na ďalší deň (príp. po víkende) počas pracovnej doby.
Preto ešte raz zdôrazňujem, pri akomkoľvek rušení nočného pokoja kontaktujte ihneď Mestskú políciu, pripájam kontakt na hliadku: 0905 621 454.
S pozdravom
Kto? Odd. marketingovej komunikácie a PR, Mestská polícia

Denisa Komíneková
Marketing a PR
Mestský úrad Stupava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania