Podhradie-cesta-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Uzavretý
meno
Vegella 25. januára 2023

Dobrý deň, rada by som sa spýtala keby mesto opraví stále sa zväčšujúci výtlk na ulici Podhradie (medzi domami 12-14). Každým dňom sa len zväčšuje a autá majú čo robiť, aby sa mu dokázali vyhnúť.
Taktiež by som rada poukázala na verejné osvetlenie - nesvieti lampa na kopci, stačí že je jedna na fotobunku (neregistruje chodcov), čiže keď idem skoro ráno tak idem v skoro úplnej tme, pretože najbližšia lampa čo svietili je na začiatku kopca a potom až dole na parkovisku.
Ďakujem za odpoveď.

26. január 2023

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Výtlk pracovníci technického úseku opravia buď zajtra (piatok), alebo v nasledujúci pondelok. Závadu na verejnom osvetlení som nahlásil správcovi VO, ten bude budúci týždeň opravovať všetky závady na VO v celom meste.

Šimon Gabura
primátor Mesta Svätý Jur
30. január 2023

Vegella

"Ďakujeme" za riešenie problému. Neviem aký pondelok/piatok ste mysleli. Výtlk sa len zväčšuje a nič sa nedeje. Napísali ste 2 dni, ani jeden sa nič nekonalo.
Poprosím podnet označiť ako neriešený.
31. január 2023

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za pripomenutie. Bohužiaľ včera nám to poveternostné podmienky nedovolili. Ani dnes to nie je ideálne, ale aj napriek tomu výtlk vyfúkame a následne vrecovým asfaltom zasypeme a zhutnime. Poprosím ešte špecifikovať o ktorú lampu ide. Pri kontrole VO svietili všetky. Môže sa stať, že občas táto lampa vypadáva. Kľudne mi zavolajte na 0907149875.

Šimon Gabura
primátor Mesta Svätý Jur
31. január 2023

Vegella

Ide o lampu oproti lavičke na kopci - prvá od odbočky na Mariánsku cestu. "Svetlo" vypadáva hlavne počas vetra, možno nejaká chyba napájania pri zlých poveternostných podmienkach...
Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania