Parkovanie na trave a na tiez na prechode...

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený

Auta posledny mesiac zacali parkovat na trave a tiez pri prechode. Viem, ze parkovacich miest je malo,ale taketo parkovanie OHROZUJE vsetkych ktory chodia cez prechod, je tam detske ihrisko (necakajme kym sa nestane tragedia) a parkovanie na trave zhovaduje travu. Prosim o osadenie stlpikov ci uz betonovych alebo kamennych, aby sa zabranilo zlemu parkovaniu.

02. november 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Celá lokalita Kačačnice je stále v majetku developera. Z tohto dôvodu Mesto Svätý Jur nemôže osádzať zátarasy a ani iné dopravné zariadenia na spomínané miesta. V prípade opakovaného parkovania na zeleni a prechode pre chodcov Vám odporúčam obrátiť sa priamo na Policiu SR na tel. čísle 158.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta Svätý Jur
24. február 2016

Vladimír

Mesto sa ako vzdy len vyhovara. Tie pozemky patria Juru. To ze ich reklamujete u JOP neznamena ale to ,ze sa to bude ignorovat.Vsak toto ale pozname, je najlepsie to a najlahsie riesenie, kym sa tam nic vazne nestane. Minule mi spoza takehoto parkujuceho auta vyskocilo dieta zbadal som ho srz taketo auto v poslednom momente. Dakujem za pomoc pan Gabura, mate dalsieho potencialneho nevolica. Poviem o tom kazdemu koho stretnem. Vladimir.
25. február 2016

Jozef Burdaj

Dobry den pan Gabura,

suhlasim s Vladimirom. Dokedy sa mesto bude vyhovarat na developera? Dane platime mestu a nie developerovi. Furt len same vyhovorky !!! Ked sa tam stane tragedia pripomeniem Vam to !!!!!!

Jozef

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania