Objemný odpad na ulici Pri štadióne

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
Maja 18. júla 2016

Dobry den.
Nerada pristupujem k takejto forme riesenia problemu. Ale pri kontajneroch na ulici Pri stadione 23 - 30 su casto ulozene objemne odpady, najma rozny nabytok. Dnes tam dve slecny z vchodu c. 27 naukladali tiez slusnu zbierku nabytku + tlaciaren k PC skoncila v kontajneri. Potom takyto odpad pracovnici MsU musia odstranovat, za pouzivania nemaleho mnozstva "vybranych" slov na vsetkych prislusnych obyvatelov, zial ale opravnene. Vybalozenu energiu a financne naklady by mohli oni aj MsU vynalozit urcite efektivnejsie. Ale ako dosiahnut zodpovednejsi pristup vsetkych obyvatelov, ked uz mlady clovek je bezohladny...?!

19. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Mestská polícia šetrením identifikovala pôvodcu odpadu. Ten bol vyzvaný na odstránenie v lehote do štvrtka 21.7.2016. Ak sa tak nestane, bude odpad odstránený pracovníkmi technického úseku na náklady pôvodcu.
Zároveň pripomínam možnosť bezplatného odovzdania rôznych druhov odpadu pre našich občanov na zbernom mieste v areáli bývalého poľnohospodárskeho družstva na ulici Na pažiti.

Ing. ŠImon Gabura
primátor mesta
19. júl 2016

Maja

Ďakujem veľmi pekne za promptné vyriešenie :-)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania