Autobusové zástavky

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
Ingrid 29. novembra 2016

Tak máme vynovené zástavky. Pekné,naozaj pekné, vnútrajšok príjemná kresba,na boku jednom erb,zadná strana čisto biela.Takto si to zaslúži pochvalu a cestujúci to oceňujú.Bohužial druhá strana zástavky už zostala v pôvodnom stave ,tá na bratislavskej strane a tá na pezinskej strane aj zadnú stranu má bez bielej folie.Už nezvýšila?Naozaj to u nás nejde dotiahnuť?

29. november 2016

juran

neda mi nezareagovať na váš podnet ako každý občan nášho mesta aj ja každé ráno čakám na zástavke na bus do roboty a som potešený vynovených zastávok. Ale ak sa nato pozrieme mesto chcelo zatraknivnit vonkajšok zastávky lebo ludia chodia pred nou a nie poza nej tak asi preto dali tu počarbanu stranu s druhej zadnej strany kde ludia nechodia tak v čom je problém?
30. november 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Správne ste si všimli, že zástavky nie sú ešte dokončené. Na ostávajúcu stranu oboch zástavok príde (dúfam) ešte tento týždeň už hotová mapa nášho mesta. Mapu pre naše mesto vytvorila AiNova a bude podkladom pre budúci nový informačný systém mesta.


Ing. Šimon Gabura
primátor mesta
30. november 2016

Ingrid

Ano,vo všetkom s Vami súhlasím,preto ma prekvapilo,že na bratislavskej strane je zadná!!!!!!!!!!! strana potiahnutá foliou,ale pezinská kde ludia predsa len prichádzaju minimálne k mliečnemu automatu nie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania