Opäť grafity a suché stromy

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
Ingrid 09. júla 2017

Dobrý deň,napriek mestskej polícii a umiestňeniu kamier na križovatke pribudli nové výtvory chorého mozgu. Ide evidentne o tú istú osobu,ktorá má chorobné nutkanie zanechávať svoje výplody.Je naozaj nemožné vypátrať dotyčného jedinca.? Veď umiestnenie v zariadení na liečenie duševných porúch by mu prinieslo úlavu nemusel by sa v noci zakrádať,ale dostal by papier a farbičky. A stromy na Prostrednej prosia zúfalo o pomoc. Ak vezmeme do úvahy,že tento druh stromu tu nemá čo robiť,že máme historicky overený agát,ktorý tu desaťročia existoval a darilo sa mu ,viď fotografie v najnovšej knihe o starom Svatom Jure,niet sa čo čudovať,ale ten kto dovolil tieto stromy by sa i mal starať o ich prežiťtie.Alebo ich aspoň poliať.

12. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Bohužiaľ v našom meste žijú naši "tiežspoluobčania", ktorí majú tendenciu ničiť, kaziť a rozhadzovať. Mesto už objednalo nový výlep posprejovaných častí zástavok.
Kamerový systém máme v súčasnosti umiestnený na všetkých križovatkách. Základ je vybudovaný tak, aby sme vedeli doplniť kamery takmer po celom meste. V najbližšom rozšírení systému budeme dopĺňať kamery aj na monitorovanie zástavok MHD.
Stromy na námestí máme také aké sme si vysadili. Zoschnuté budú v rámci reklamácie (už uznanej) vymenené, o ostatné bude postarané podľa ich potrieb.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta
02. január 2018

Mlady Juran

Ako je tento podnet vyrieseny, ked ani po pol roku nie su zastavky opravene?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.