Revitalizácia stromov/konáre

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

V riešení
meno
Občan mesta 20. marca 2018

Dobrý deň, dovolte poziadat mesto o revitalizaciu stromov na detskom ihrisku na ulici Kozmonautov (11 - 14). O stromy sa mesto hadam od zasadenia (45 rokov?) nestara, nevykonava sa ziadna obhliadka a pripadny orez starych/suchych konarov, ci uprava stromov tak, aby nerastli velmi do vysky a plnili skor ucel vytvarania tiena na detskom ihrisku. Niektore konare su nizko nad zemov ci nad preliezkami, cim neumoznuju vyuzitie priestoru. V sucasnosti sa tam nachadzaju velke aj male konare, ktore pravdepodobne orezal niekto zo susediacich vlastnikov rodinnych domov (asi presahovali do zahrady). Na tomto priestranstve sa nachadzaju pocetne psie vykaly (mestska policia?). Verim, ze zaroven mesto pristupi k slubenej oprave ihriska a prechodneho chodnika, ci inak kategorizovanej "cesticky". Vdaka

27. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Orezy stromov budú realizované vo vegetačnom období t.j. 1.4. - 30.9. aktuálneho roku. Do plánu sme zaradili aj všetky stromy v okolí ulice Kozmonautov.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta
10. apríl 2018

Občan mesta

V týchto častiach zostal podnet bez odpovede, resp. navrhnutého riešenia: Na tomto priestranstve sa nachadzaju pocetne psie vykaly (mestska policia?). Verim, ze zaroven mesto pristupi k slubenej oprave ihriska a prechodneho chodnika, ci inak kategorizovanej "cesticky".

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania