Nepokosená tráva

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
Michal 17. septembra 2018

Dobrý deň,
chcel by som touto cestou upozorniť na nepokosené plochy v lokalite Žabky pred domom na ulici Fraňa Krála (č.d. 2). Je to permanentný problém a majiteľ priľahlej nehnuteľnosti na to evidentne dlhé roky kašle. Burina vyschne, spľasne, nasneží na ňu a o rok ideme znova. Jedná sa o mestský pozemok, tak by som prosil o jeho nápravu a zaradenie tejto plochy do plánu priebežného kosenia.

Ďakujeme, obyvatelia Žabiek.

17. september 2018

Vladimír Balek

Dobrý deň, myslel som si, že tento pozemok je už zaradený do plánu kosenie, keďže bol kosený v predchádzajúcich rokoch. Tento rok je iný, predvolebný?
Ďakujem,
majiteľ prilahlého pozemku.
PS:Nie som povinný kosiť mestský pozemok, ktorý využívajú hlavne psíčkari.
18. september 2018

Michal

Tým som nechcel povedať, že Vás nútim kosiť tento pozemok keďže je mestský. No výhovorka sa nájde vždy, je zaujímavé prečo sa dokážu o tieto plochy všetci ostatný starať ale vy nie ;-).
18. september 2018

Vladimír Balek

Asi preto, ze som sa on staral, kym ho nezacali vyuzivat psickari. Potom sa mi do toho vobec nechcelo. Skuste to vy. Dnes rano uz ten pozemok pokosili. Skoda, ze to urobili od mojho prveho podnetu v juli az teraz. Nabuduce proprosim prislusy odbor mestskeho uradu, aby si robil svoju robotu a nemuseli sme s tym otravovat starostu. Mimochodom travnik by sa mal kosit aspon dvakrat za rok.
19. september 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Pozemok bol pokosený.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.