Pri štadióne-stavby a budovy-neohlásené stavebné úpravy

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
Rene Števánka 27. mája 2019

Dobrý deň, pán primátor,

Jeden obyvateľ nášho bytového domu bol svedkom fotenia lokality pre umiestnenie nového kontajnerového stojiska pri našom bytovom dome.

Dovoľte otázku: Vy by ste si umiestnili set kontajnerov s komunálnym odpadom pod vlastný balkón? Ak nie, dokázali by ste rozhodnúť o umiestnení takéhoto stojiska pod balkónmi niekoho iného? Chcem veriť, že nie. A že mesto posúdi kladne žiadosť zo dňa 22.5.2019 podanú vo veci prehodnotenia umiestnenia stojiska správcom nášho bytového domu, aby toto bolo vybudované na boku bytového domu, kde nie sú žiadne okná ani balkóny obyvateľov okolitých bytových domov. Rovnako verím, že vo veci nebude treba spisovať žiadnu petíciu zo strany obyvateľov mesta.

Ďakujem,
S pozdravom,
René Števánka, obyvateľ dotknutého bytového

27. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Mesto zatiaľ nerozhodlo o umiestení kontajnerového stojiska v tejto lokalite. Mesto zatiaľ posudzuje miesta kde by ich bolo možné postaviť. V tejto lokalite je to obzvlášť komplikované, pretože priľahlé pozemky sú zaťažené sieťami, prípadne sťaženým prístupom pre smetiarov. Pre toto stojisko najskôr vytipujeme miesto kde by sa dalo postaviť a následne oslovíme správcu, resp. dotknutých obyvateľov. Až po všeobecnom súhlase definitívne rozhodneme kde bude nové dvojstojisko stáť.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta
28. máj 2019

Rene Števánka

Pan primator, ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď. Jedným z dôvodov, prečo som sa na vec pýtal bolo, aby som sa uistil, že dotknutý obyvatelia nebudú vo veci vynechaný a že je potrebný ich súhlas.

René Števánka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.