Búchajúce nepasujúce poklopy kanálov na Panónskej ul.

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
Juraj Jančo 06. apríla 2014

Dovoľujem si Vás upozorniť na nepasujúce poklopy kanálov búchajúce pri prejazde vozidla. Kanalizačné šachty sú umiestnené na Panónskej ulici v úseku medzi Rulandskou a Veltlínskou ulicou. Hluk vyvolaný takýmto prejazdom vozidla poklopu naozaj znepríjemňuje každodenný život obyvateľov priľahlých domov ako aj materskej škôlky umiestnenej na Veltlínskej ulici už dlhší čas.

Komunikácia je obojsmerná ulica, po ktorej denne prejde množstvo áut (aj v noci a aj mimo pracovných dní).

Dovoľujem si požiadať mesto Svätý Jur, správcu miestnych komunikácií, aby vyzvala vlastníka alebo vlastníkov kanálizačnej šachty na opravu/výmenu hlučných poklopov. Nový poklop by mal byť certifikovaný podľa požiadaviek a noriem pre dopravné plochy, s tlmiacou vložkou odolnou voči soliam a olejom, a mal by byť aj kvalitne osadený.


Za vybavenie podnetu vopred ďakujem.

08. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Uvedené okamžite prepošleme investorovi na zjednanie nápravy.

Ing. Fiamová prednostka a Mgr. Martin Orlický ref.cestného hospodárstva
08. apríl 2014

Juraj Jančo

Prepacte ale podnet bude vyrieseny az ked prestanu kanaly buchotat.

Ak kanalizacia /cast kanalizacie/ este stale patri investorovi, bude treba zo strany mesta dozriet, aby to v takomto stave nebolo odovzdane mestu, pretoze naklady na napravu ostanu na strane mesta a teda obcanov.
10. apríl 2014

Jadroň

Dobrý deň,
výmena niektorých poklopov sa bude riešiť tento rok. Medzi nimi je aj Vami uvedený poklop. Bližší termín Vám žiaľ nevieme oznámiť, nakoľko stavebná firma, ktorá to bude realizovať je naviazaná na iné akcie.
Ďakujeme za porozumenie. S pozdravom JOP, s.r.o.
10. apríl 2014

Juraj Jančo

To znie ako dobra sprava.

Pozor buchotajuce poklopy v "dosahu" nasho domu su minimalne 2. Jeden rovno pri krizovatke Panonoska a Rulandska a druhy o cca 30m nizsie.
Predtym nez zacnete ma mozete kontaktovat, aby sme ich presne identifikovali. Pan Jadron ma na mna kontakt.

Dakujem, Janco
28. máj 2014

Pavol Licko

Na Pannónskej ulici je zle osadených poklopov viac. Aj okolo bytoviek. Investor sa to snažil vyriešiť podložkami z gumy asi pred dvoma rokmi ale vydržalo to asi týžden. To trieskanie poklopov trpíme už 4 roky. Vždy to nahlasujeme správcovi bytovky ten nam dá vždy odpoveď investor to nemá záujem riešiť.
28. júl 2014

Marek Podhorský

... "riešiť " sa to bude tento rok ...
A kedy sa to bude potom opravovať ?
28. júl 2014

Jadroň

Dobrý deň,
ako som spomínal, táto oprava a iné verejne prospešné práce sú naviazané na iné akcie - to zn. na výstavbu. Realita je, že žiadna výstavba sa zatiaľ nezačala. Nie preto, že by sme nechceli my. Stále verím, že sa to ešte tento rok podarí a aj niečo naviac pre obyv. JOPu.
Srdečne pozdravujem.
29. júl 2014

Marek Podhorský

Dobry den pan Jadron.
Ako si dovolujete podmienovat vybavenie reklamacie buchajucich poklopov dalsou vystavbu, a beriete obyvatelov a mesto ako rukojemnikov. Tento problém tu existuje viac rokov, vlastne uz od zaciatku vystavby cesty. O probleme uz aj oficialne par rokov viete, ale neviete, nechcete, alebo nemate zaujem to doriesit a teraz o tom vyjednávate a podmienujete to dalsou vystavbou. Vyjednavat a postupovat v zmysle pravidiel a terminov reklamacii by ste mali so svojim subdodavatelom, ktory pre vas odviedol nekvalitnu pracu - to vam nevadi ?
01. september 2014

Juraj Jančo

Dobrý deň pan Jadron, 10. apríla ste písali o výmene kanálov (aj toho/tých čo mňa osobne trápia) do konca roka. Predpokladám, že už máte naplánované kapacity na tento rok. Mohli by ste upresniť termin realizácie opravy?

Ďakujem, Jančo
02. september 2014

Jadroň

Dobrý deň,
p. Jančo, verím, že v druhej polovici mesiaca október sa to podarí.
p. Podhorský (občan), nič nepodmieňujem, hovorím o reálnom odstránení problému.

Ďakujem za porozumenie.
03. september 2014

Juraj Jančo

Dakujem, uvidime.

Jančo
22. október 2014

Gabi

Je koniec oktobra a poklopy su v takom stave ako pred rokom.pan Jadron sam ste avizovali ze koncom oktobra sa dockame opravy,realita je vsak ina.
Uprimne dufam ze pri politikarceni stihnete poriesit aj tieto reklamacie kedze kandidujete na poslanca do mestskeho zastupitelstva tak dufam ze aspon teraz budete mat ochotu a chcenie nieco konecne aj vyriesit doriesit namiesto prazdnych slubov na co sme od Vad zvyknuti.
22. október 2014

Simon

Samé reči ale žiadny skutok. Jadroň len sľubuje. To politici vedia robiť výborne.
23. október 2014

Marek

Ale veď nechajme pracovať pána Jadroňa, ešte má do konca októbra vyše týždňa času, čakáme, stihne sa definitívne a natrvalo opraviť aspoň jeden kanál ?
12. november 2014

Pavol

Pán Jadroň to nestihol spraviť v októbri ale v novembri nabehla čata 2 ľudí a poklopy niečím prilepila. Žeby voľby? Dávam tomu tak mesiac a trieskanie je späť. Akú technológiu použili na opravu vie niekto?
13. november 2014

Juraj Jadroň

Ak chcete k tomu bližšie vysvetlenie, tak 0905 482 022.
Pozdravujem.
13. november 2014

Samo L.

Pán Jadroň. Vysvetlenie chceme tu - od Vás. Skúste sa k tomu postaviť ako chlap a poslanec !

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania