Kalinčiakova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Uzavretý
meno
Andrea 11. septembra 2023

Krizovatka kalinciakova - Slovenska - je tam stopka. Oproti je sice zrkadlo, no to byva hlavne rano a pocas jesene, jari a zimy zarosene alebo zamrznute, takze nim si nepomozeme. Vlavo i vpravo parkuju denne auta, najprv to bolo iba raz za cas - teraz uz je to standard. Casto tam parkuju 2 auta za sebou i na jednej i na druhej strane. Ked zastavim na Stopke, vpravo-vlavo viditelnost je nula. Musim vyjst az do stredu cesty, aby bolo poza auta vlavo i vpravo vidiet. Kym to vsak overim z oboch stran, nie raz sa stalo, ze vyletelo auto z druhej strany. Denne dochadza k velmi nebezpecnym situaciam. Prosim, skuste si to osobne vyskusat. Z tych fotiek to nie je celkom evidentne. Dakujem za vyriesenie.

19. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vami uvádzané problémy na predmetnej križovatke príslušníci MsP Trebišov opakovane riešili a budú naďalej dohliadať na zákonnosť parkovania vozidiel tak, ako nám to zákon umožňuje.

V prípade, že zistíte podozrenie z porušenia zákona, resp. neprehľadnosti križovatky volajte, prosím, ihneď na tel. č. 159, aby hliadky MsP prijali adekvátne opatrenia.

Mgr. Peter Pipa
náčelník MsP Trebišov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.