Žiadame ďalšie parkovacie miesta na Podjavorinskej ul.

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Vyriešený
meno
Viera Hrivňáková 18. marca 2018

Ide o parkovisko za našim domom Komenského 2108, parkujú tu nielen naše autá, ale aj autá z domu na ul. Jána Husa. Parkujú tu aj autá, ktorých vodiči nakupujú v nákupnom centre na ul. ČS Armády. / Pestochov, Farby-Laky, Protext, kuchynka,priemyselný tovar, odevy, obuv/. Parkovisko je často plné, preto sú šoféri nútení parkovať na tráve. Žiadame situáciu riešiť rozšírením parkovacích miest, na fotografii je plocha vhodná na parkovisko osobných áut.

18. marec 2018

Dušan D

Pani Hrivňáková a ja Vás týmto žiadam o zakúpenie vysiaceho zámku nech sa už konečne zamykajú klietky kde su uložené koše na odpad, klietky sú plne funkčné tak buďte taká dobrá a ako domová dôverníčka to zabezpečte urobíte tým mnohým ľuďom radosť, s pozdraovom Dušan Demeter
18. marec 2018

Imrich Bandor

p. DEMETER, čo maju parkovacie miesta spoločné s odpad. košmi???
19. marec 2018

Dušan D

kto tvrdí že majú niečo spoločné?? ja som len dal podnet pani domovej dôverníčke pretože aj kúpou jednej kladky sa dá vylepšiť okolie kde žijeme a budovať parkovacie miesta bude určite náročnejšie
19. marec 2018

Viera Hrivňáková

Pán Demeter, na schôdzi vlastníkov bytov vo vchode č. 5 sme riešili aj problém parkovania aj problém zamykania klietok. Pracujeme aj na zamykaní kontajnerov. Máme 4 vchody, ale iba 3 kontajnery, nemáme ešte súhlas všetkých vchodov, chýba súhlas vchodu č. 3 a 7. Potrebujeme súhlas väčšiny. Dúfame, že to čoskoro bude vyriešené a klietky budeme zamykať. Chceme zamykaním klietok zabezpečiť čistotu okolo stojiska a hlavne chceme dosiahnuť to, aby vyberači smetí nemali prístup ku kontajnerom. Pán Demeter, pravdepodobne máme rovnaký záujem. Sú problémy, ktoré vieme vyriešiť sami vlastníci bytov, ale sú aj problémy, napríklad parkovanie, ktoré som tlmočila mestu Trebišov ako odkaz pre starostu - primátora. Vrátim sa ku klietkam, pán Demeter, pošlite mi e-mail adresu, ak chcete, pošlem Vám fotografie stojísk a zamykanie stojísk, mesto Sečovce zaplatilo občanom v meste klietky - stojiská a kľúče pre každý byt bezplatne. V Sečovciach to dokázali. V Sečovciach už nenájdete vyberačov smeti z kontajnerov. Trebišov ako okresné mesto to nedokáže!!! / to by bol typ na samostatný podnet na starostu TV/. Preto si musíme zamykanie na kladku a kľúče / ak už nie čipový systém/ zaplatiť sami z prostriedkov fondu opráv so súhlasom väčšiny.
21. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Mesto Trebišov rieši aktívne konkrétne možnosti rozšírenia parkovacích plôch aj v lokalite, ktorú uvádzate vo svojom podnete. Na Ul. Ľ. Podjavorinskej, na parcele č. 2119/1, Mesto vybuduje spevnenú plochu na parkovanie. Aktuálne prebieha vypracovanie potrebnej projektovej dokumentácie.

Ing. Ladislav Valiska-Timečko, odd. výstavby a majetku MsÚ
24. marec 2018

Viera Hrivňáková

Mesto rieši ...prebieha vypracovanie. Máme dotaz: Je predpoklad, že v tomto roku to bude realizované? V ktorých mesiacoch je plánovaná realizácia?
25. október 2018

Odpoveď samosprávy

Mesto Trebišov v mesiaci september 2018 vybudovalo 10 nových parkovacích miest na Podjavorinskej ulici. Problematikou rozširovania odstavných plôch na území mesta sa budeme zaoberať i naďalej.

Ing. Jozef Kereštan, vedúci MVO

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania