Kontajnery na ulici

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

V riešení
meno
Jozef 26. marca 2018

Na ul. Kutnohorská v Trebišove sú priamo na vozovke odstavené kontajnery na odpad už dlhšiu dobu, autá si musia motoristi odstavovať na prístupových chodníkoch k obytným blokom. Kontajnery niesu vôbec označené, tvoria prekážku v cestnej premávke a už viackrát boli popresúvané do stredu ulice. Kedy mesto vyrieši plochu na ich uloženie? A je ich tam min 6 - 7.

28. marec 2018

Andrej

Kontajnery sú tam už viac ako 20 rokov čo tu žijem a nikdy nebol problém,no problém je v tom že tie parkoviská niesu na taku kapacitu áut stavané stále len viac aut a málo miesta.
28. marec 2018

Jozef

Problém to nie je? Skutočne? Zrejme je v pohode, ak sa nedá v priebehu dňa takmer plynule prejsť autom cez túto ulicu. Je pravdou, že problémy sú aj napr. na ul. Berehovská, či 1. decembra a pod. Vidím to na tvárach vodičov, ktorí jazdia po tej strane, kde kontajnery stoja a ja idem oproti ním, alebo aj opačne. Kontajnery jednoducho na ulicu - komunikáciu ulice nepatria! Problém z parkovaním by sa tiež dal možno odstrániť. Na mieste už takmer zbytočnej tržnice a opusteného objektu potravín by sa mohlo vybudovať (ak by sa našli fin. prostriedky) na viac úrovňové autoparkovisko ( niečo podobné chcelo aj predošlé vedenie MÚ - zbúrať bytovku za vežiakom, ak sa nemýlim). A že by bola zlikvidovaná nevyužitá tržnica - no a? Veď mesto vydáva aj tak povolenia na predaj zeleniny oproti OD Paričan, alebo pri Športovej hale - ale i to by sa dalo medzipodlažím poriešiť. Len či by bola využitá.. O krik neprispôsobivých výrastkov po večeroch by tamojší obyvatelia iste radi prišli? A áno. Je pravda, že aut je v Trebišove oveľa viac ako kedysi, taká je doba.
21. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Kontajnery sú na Kutnohorskej ulici umiestnené od obdobia odovzdania bytových domov do užívania. Ich terajšie umiestnenie zabezpečuje pracovníkom Technických služieb (TS) mesta bezproblémový zber TKO. Je však pravdou i to, že v poslednej dobe sa zvýšil počet aut, čo neraz spôsobuje problémové situácie s parkovaním. Na základe uvedených informácií môžeme uviesť, že TS mesta Trebišov spolu so správcami jednotlivých bytových domoch a oddelením výstavby a majetku MsÚ budú hľadať najvhodnejšie riešenie na umiestnenie zberných nádob, ktoré by vyhovovalo občanom, z pohľadu dostupnosti, ale aj pracovníkov TS mesta, za účelom zberu TKO.


Michal Davala, zastupujúci riaditeľ Technických služieb mesta Trebišov
18. jún 2018

Jozef

Už len otázka, lebo takýmto prístupom k riešeniu problému Ste nepomohli : Skúste uviesť nejaký konkrétny termín, kedy bude vyriešený, lebo ako odpovedáte - citujem: TS mesta Trebišov spolu so správcami jednotlivých bytových domoch a oddelením výstavby a majetku MsÚ budú hľadať najvhodnejšie riešenie na umiestnenie zberných nádob, ktoré by vyhovovalo občanom, z pohľadu dostupnosti, ale aj pracovníkov TS mesta, za účelom zberu TKO - konkrétnu odpoveď, koľko rokov?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania