Opustené auto na ulici

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

Vyriešený
meno
Roman Smatana 14. marca 2018

Na Zlatovskej ulici v blízkosti križovatky so Staničnou je už takmer rok odstavené bez pohybu modrý Peugeot 307 (e. č. TN 799 DM) bez platnej EK a TK a blokuje parkovacie miesto. Možno majiteľ nevie, kde sa jeho auto nachádza. Ďakujem za postúpenie podnetu na Políciu.

16. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vo štvrtok 15. 3. 2018 bola na uvedené miesto vyslaná hliadka mestskej polície, ktorá preverila situáciu na mieste. Lustráciou zistila majiteľku vozidla, s ktorou sa hliadka následne skontaktovala, pričom majiteľka vozidla uviedla, že toho času nie je držiteľkou vodičského oprávnenia a prisľúbila, že požiada priateľku, ktorá do 31. 3. 2018 vozidlo preparkuje. Mestská polícia vykoná následne kontrolu a ak sa bude vozidlo po tomto termíne na mieste stále nachádzať, oznámi to správcovi komunikácie, ktorý má zákonné oprávnenie na odpratanie vozidla z komunikácie.

Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ
16. marec 2018

Roman Smatana

Podľa zákona by sa to vozidlo malo odtiahnuť a nie preparkovať, pretože nie je spôsobilé jazdy po verejných komunikáciách. Má totižto neplatnú STK a EK ! Pokiaľ s tým vozidlom niekto uskutoční jazdu, poruší zákon. Majiteľka by mala byť sankcionovaná patričným úradom. A nie upozornená MsP, aby si vozidlo preparkovala niekam inam.
06. apríl 2018

Roman Smatana

Auto z ulice naozaj zmizlo. Dúfam, že nie na inú verejnú komunikáciu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania