Ulica Johna Dopyeru-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Dana Bohunická 05. apríla 2021

dobrý deň,
na Kamennej ceste Johna Dopyeru bol okolo prečerpávacej stanice postavený plot, čo v značnej miere znemožní príjazd cisterny vodárenskej spoločnosti, ktorá chodieva niekoľkrát týždenne prečerpávať odpad z domácností....
Jedinou príjazdovou cestou k tejto prečerpávacej stanici je chodník- ktorý je už i tak zdeformovaný, no pred pár dňami tam vzniklo oplotenie a cisterna momentálne neprejde ani po tom chodníku.
Preto je služba vodárenskej spoločnosti v tomto mieste znemožnená ....v mene občanov, ktorí v tejto lokalite bývame žiadame o odstránenie oplotenia lebo o posunutie hranice oplotenia, prípadne o vybudovanie príjazdovej komunikácie pre vozidlá vodárenskej spoločnosti, aby sme mali zabezpečené nevyhnutné služby spojené s odpadovou kanalizáciou v tejto lokalite.

19. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň k danému podnetu Stavebný úrad uvádza: Pozemok p.č. 10801/43 na ktorom sa nachádza kanalizačný zberač nie je mestský. Pozemok je vo vlastníctve viacerých súkromných osôb. Na realizáciu oplotenia tohto rozsiahleho pozemku a ani na vyhotovenie štrkovej cesty pozdĺž oplotenie stavebný úrad žiadne povolenie nevydával. Stavebný úrad sa už od 22.03.2021 zaoberá s nepovoleným oplotením a štrkovou cestou. Riešenie podnetu je na veľmi dlhé obdobie, preto podnet uzatvárame, aby neprichádzalo k ďalším podnetom a k zbytočnej diskusii.

Odbor stavebný a životného prostredia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania