Plnohodnotná zastávka MHD

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Eduard Trnavský 14. augusta 2014

Kedy mesto alebo SAD TT dobuduje normálnu plnohodnotnú zastávku na Linčianskej I. ? Dôvody sú jednoduché v prvom rade ludia stoja na ceste ktorá ako zastávka nieje označená a nechtiac vznikajú kolízie medzi nimi a autami , ktoré odbáčajú zo slovanskej alebo na slovanskú. Keď prší sa ludia čakajúci na autobus idú skryť pod strechu obytného domu Slovanská 17-19 je ich plný vchod, znečisťujú aj obytný dom aj vchody, fajčia a robia hluk. Bytový dom sa ide zateplovat a kompletne obnovovať a nepotrebujeme, aby nám ho za chvíľu zničili. Argument že táto zastávka nieje dostatočne vyťežená je určite zobraná z nepodarenej optimalizácie MAD a preto Vás uisťujem, že zastávka je vyťazena počas celého týždňa ľuďmi čakajúcimi na autobus do Samsungu (minimálne 2x denne) Volkswagenu (3x denne) Skloplastu 3x denne a teraz aj na autobus do Outletového centra ktorí denno denne čakajú aj v nepriaznivom počasí. Priestor ktorý je pred zelenym pásom je ako predurčený na zastávku. Týmto by sa vyriesil aj pohyb cestujucich po ceste ,aj by mohli autá bezpečnejšie vychadzat vchádzat do ulice.

17. august 2014

RMarek

Jednoduche riesenie. Postavit plnohodnostnu zastavku.. Neviem kde je problem... Jedine vtom, ze to dotetaz nikdo nahlas nepovedal(uz sa stalo) a potom, jak si natom naplnit vacok... To je ten najvacsi
12. september 2014

Marian

Edo podla tej fotky jeden cakajuci to nevystihuje,ze je vytazena,treba odfotit ked ich je tam jak maku,poznam to.
01. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
finančné krytie na výstavbu prístreškov (na Bratislavskej, Nitrianskej, Študentskej a Hlbokej) sme navrhli do rozpočtu na rok 2016. Postupne budeme zastrešovať aj ďalšie zastávky.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania