Ulica Čajkovského-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Peter 09. mája 2021

Aj napriek tomu, ze dobrovolnici spomedzi obyvatelov Prednadrazia, sa snazia zivotne prostredie vzdy chranit a zveladovat, najdu sa tu medzi obyvatelmi prasce, ktore nemaju najmensi problem s tym, aby na tejto lavicke alebo v okoli nej nechali spinu a bordel. Dookola ta ista pesnicka - ludia odpracu po tychto nevyhovanych tvoroch odpadky, no o par dni su tam znova, lebo alkoholici a pripady so stratenou pritomnostou a buducnostou opat navstivia toto miesto a spravia tu neporiadok.

Mozno by pomohlo, ak by Mestska Policia nepokutovala babky za vykaly ich psov, na ktore si tak bravurne trufne, ale tieto prasce, co tu neustale znecistuju okolie.

26. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uloženie pokuty za priestupok je podmienené preukázaním, že sa priestupku dopustila konkrétna osoba. V prípade, ak má autor podnetu informácie, ktoré nám pomôžu identifikovať páchateľa priestupku, v tomto prípade konkrétnej osoby, ktorá znečistila verejné priestranstvo, nech nám tieto informácie poskytne osobne na útvare mestskej polície (Trhová č. 2 Trnava) alebo telefonicky (tel. číslo 159) na stálej službe mestskej polície. Na stálu službu mestskej polície je vhodné obrátiť sa aj v čase, keď k protiprávnemu konaniu dochádza. V takomto prípade bude na miesto
vyslaná hliadka. Verejné priestory na uliciach Čajkovského a L.V. Beethovena sú hliadkami mestskej polície denne monitorované v rámci možností, ktoré sú podmienené rozlohou mesta, počtom policajtov a množstvom úloh, ktoré sú na nás kladené. Napriek našej snahe, nie je možné zabezpečiť prítomnosť hliadky všade, kde dochádza k protiprávnemu konaniu. Ak hliadka mestskej polície pri svojej hliadkovej činnosti pristihne osobu pri znečisťovaní verejného priestranstva, požívaní alkoholických nápojov na verejnosti alebo pri akomkoľvek inom protiprávnom konaní, zasiahne z úradnej povinnosti.

Mestská polícia mesta Trnava
09. júl 2021

Peter

A asocialni luzri nadlej pokracuju.
21. júl 2021

Peter

Viem, ze to teraz nikto nijak nevyriesi, ale aspon si tu mozeme raz za tyzden ukazat, akych pritupenych jedincov medzi nami dokazeme mat.
03. február 2022

Štefan

Problem by vyriesilo umiestnenie odpadkoveho kosa, tak, ako je to aj pri inych lavickach

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania