Andreja Hlinku-Automobily-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Auta parkujú skoro na priechode pre chodcov a autobusy tu jazdia mimo ,,grafikonu” a vytvárajú vacsie zápchy a kolóny. Nehovorim o poodtrhanych spätných zrkadlách. Zle prehľadná križovatka, aj ked je tam osadene zrkadlo a navise odstavené auta skoro v križovatke a k tomu autobusy. Da sa z tym nieco robit ?

10. máj 2021

Roman Krajčovič

Celý problém je iba v tom že tam autá parkujú po oboch stranách a to by som zakázal pretože je to tam absolútne zlé prechodné hlavne keď má tade prejsť autobus alebo nebodaj smetiari tam zrovna v ten deň majú zber. Riešenie? Buď nech sa parkuje iba na jednej strane alebo vôbec pretože fakt je to tam veľký problém. Hlavne ako ste písali keď autá stoja takmer v križovatke A ty čo idú od študentskej nemajú šancu odbočiť pretože nie je kde.
29. máj 2021

Ján

Plánované zjednosmernenie týchto uličiek by to mohlo vyriešiť.
01. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
10. jún 2021

Alexander Ševčík

Dnes rano 7:53 upchate od stanice az po Študentskú …
25. júl 2021

Ján

Parkovacie miesta stále nevyznačené, príliž úzke uličky nie sú zjednosmernené.
08. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava intenzívne pracuje na vyriešení celej lokality v okolí Študentskej ulice. Aktuálne riešime v spolupráci s externým dodávateľom dopravnú situáciu na všetkých uliciach, ktoré sú kolmé na Študentskú ulicu. Prosíme verejnosť o dodržiavanie dopravných predpisov, aby sa predišlo zbytočným dopravným kolíziám.

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania